Avui havíem de sortir un munt de gent, com passa últimament, però entre problemes d’un i de l’altre al final hem sortit el Raúl Salguero i jo sols.

La idea era fer un Sitges a Begues, fins a Olesa per muntanya i tornada, i així ho hem fet. La única variant es que al final de la segona pujada a Begues hem agafat la pisteta estreta a l’esquerra que ens talla un munt de kilòmetres.

Ha estat prou bé, hem anat a un bon ritme, ni ràpid ni lent, prou bé.

Una cosa que ens ha sorprès a tots dos, es que a més de dir-nos igual, els dos varem néixer el mateix dia, no el mateix any, amb 6 de diferencia, però cap dels 2 ens anava bé sortir demà perquè avui celebrem un sopar d’aniversari.

He estrenat el Garmin Edge 705, va prou bé. He aconseguit muntar el sensor de cadència aquest matí just abans de marxar, tot i que amb algun invent perquè el basculant de la Cannondale es “especial” i no es pot muntar com diu a les instruccions, però funciona.

Al final ens han sortit 48,17km que hem fet amb unes 3 hores i mitja, tot i contant amb alguna parada, el ritme de 15km/h es un pel més alt que el que varem fer per anar a Montserrat, que era la primera sortida que varem fer amb el Raúl i avui s’ha trobat un pel més còmode.

En el meu cas la mitja de pulsacions ha estat del 81% que son 148ppm i la màxima de 179ppm que es un 97%, segurament a la pujada encimentada d’anada a Olesa després d’agafar la carretera de Begues a Olesa. 1117 metres de desnivell i en el meu cas particular 2496¡3 kcal de consum energètic.

La propera sortida el diumenge vinent, suposo que ja serem més. A veure si hi ha sort i el Fer ja té el quadre nou de la Lapierre i el podem estrenar.

Tinc una ruta nova dibuixada, però el Fer m’ha demanat d’esperar-nos a que tingui la bici muntada, esperarem.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix