Demà diumenge no puc sortir, tinc temes familiars i avui dissabte el Fer i el Gaizka han anat a Vic a fer una sortideta, així que he sortit jo sol per dir que he agafat la bici, tot i que no en tenia gaires ganes.

D’entrada volia fer una sortida llarga, alguna cosa com anar a Begues i d’allí cap a l’avenc de l’esquerra per les antenes, però per estar a les 10 a casa m’havia de llevar molt d’hora.

M’he posat el despertador a les 5:30, però era fosc com una gola de llop, a les 6:00 exactament igual, la gent encara estava fent xivarri, els que no havien anat a dormir, i ja per definitiu a les 7:00 hi havia un pel més de llum.

A les 7:30 estava sortint amb la bici Garraf en amunt.

Com que no tenia temps de fer res important i volia fer hores de seient, he decidit anar cap a Begues per la Plana Novella i a la hora i mitja tornar pel mateix camí.

En resum, he arribat a casa a les 9:45 aproximadament, o sigui perfecte.

En recorregut ha estat de 35,87km amb una mitja de 16,3km/h. He fet alguna paradeta ja que he volgut seguir la tornada per una pista que hi havia a la riera, i he hagut de posar el peu més d’un cop. 146 pulsacions de mitja, 2023kcal, velocitat màxima 49,5km/h (com m’agrada la baixada de la Fita fins el Caprabo).

Espero que la setmana vinent ja puguem fe runa sortida els tres plegats.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix