Avui he fet la “primera” sortida de la temporada, diguem que la primera sortida seria.

He sortit sol perquè el Vitic que ha vingut a dormir a casa del Fer no volia sortir d’hora i jo volia estar d’hora a casa, així que han sortit el Fer i el Vitic des de Ribes a mig matí i jo he sortit sol a les 7 des de Sitges.

He agafat Collet de la Fita, a un bon ritme tot sigui dit, Caçadors i he baixat cap a “Cal Porto” (La Fasina) però. La veritat es que he anat de curt, amb els manguitos i una samarreta tèrmica sense mànigues a sota, però a les 7 del matí marcava 9 graus al termòmetre de la farmàcia, calculo que a La Fasina no devien haver-n’hi més de 5, feia fred de veritat, el meu coll ho ha notat.

Un cop he arribat als Massets pujada dura, aquí si que he hagut de posar plat petit i 3 pinyons, no he pogut pujar més ràpid, el sol ha començava a donar senyals de vida, i ho he agraït.

Al cap de munt del cim, gir a la dreta seguint el GR5, aquesta trialera de baixada no se’m ha donat mai bé i avui tampoc ha estat una excepció. Sort que a la part de la recta final, es tema de cames i aquí vaig fent sense posar el peu a terra, però els primers metres són terribles, només el Fer se’n surt bé i la fa sencera.

Seguidament Can Grau i trialera de darrera cap a Olesa de Bonesvalls. Deixem la primera entrada a mà esquerra amb una cadena i seguim uns centenars de metres més, trobem l’entrada a l’esquerra amb la marca de GR que diu Santa Susana.

Comença una pista ràpida i estreta, mooooolt llarga i molt divertida, crec que es el millor tros de tota la ruta. A baix de tot seguim la pista fins a trobar una masia mig enfonsada i la deixem a la dreta, seguim recte per la pista deixant una desviació que hi ha a mà esquerra marcada amb un GR que diu l’Arboçar.

Trobem un altre desviament , anem a l’esquerra, a la dreta aniríem a Santa Susana. Seguim la pista i per sorpresa el camí es veu tallat un parell de vegades per unes vinyes llaurades, la primera es pot fer amb bici, la segona he hagut de posar el peu a terra i la sabata s’ha enfonsat en la terra llaurada. Seguint la pista trobo la carretera asfaltada que va a Olivella, la segueixo i arribo al cementiri. D’allí la pista de rigor de baixada i cal al cim que he agafat el GR5 a primera hora, cap a Ribes i trialera de baixada a mà esquerra.

Aquí m’ha passat una cosa inesperada, la roda de davant la devia dur massa buida d’aire, i he destalonat!!! De cop he sentit un “puf” i la llanta tocava a terra. He hagut de seguir uns metres més fins trobar un pla. La bici del revés i amb la manxa i 30 segons tenia la roda en perfectes condicions, això del Tubeless es una passada. He seguit trialera avall fins arribar als Massets de nou, i la tornada igual que l’anada, La Fasina, i amunt.

Aquí he començat a notar que el meu cos no anava gaire bé, m’he vist a venir una “pàjara” i efectivament, m’he acabat l’aigua però em faltava energia, sort que anava de tornada i faltava poc per arriba. Collet de la Fita avall, trialera de rigor, Caprabo i al garatge.

La veritat es que he estat la resta del matí tocat, he esmorzat i no se’m ha passat. He agafat de nou la normalitat després de dinar i una migdiada, tot i que tocat de cames.

Sembla mentida com costa posar-se en forma i amb quina velocitat es perd. 3 mesos de temporada d’esquí descansant de bicicleta i estic fet un desastre!

Adjunto resum de l’IBP.

Raül

http://www.ibpindex.com/analizado_ifr.asp?UDO=http://www.ibpindex.com/esp/analiza_e.asp&IPO=89.6.55.178&ARC=21_03_2009%207_08_16_history.tcx.tcx&FMT=Garmin%20TC&MOD=BTT&ROD=&IDI=esp&CFO=FFFFFF&CTE=000000&CTA=BDBDBD&CPT=

Digues si t'ha agradat

Comparteix