Avui hem fet una sortida que fa temps que volíem fer però que no ho havíem aconseguit mai, hem anat de Sitges al Pantà de Foix.

Es una ruta molt llarga que pot portar entre 4 i 5 hores, i a nosaltres ens n’ha portat més de 5, hem tingut algun incident que no preveiem…

D’entrada el meu Tubeless de darrera ha fallat i ha començat a perdre aire, al final hem decidir muntar una càmera, amb la mala sort que la càmera que duc de recanvi portava un tall d’un parell de centímetres, càmera nova! Per postres el pack de parxes s’havia obert i la cola estava seca, amb el que ningun dels 3 duis parxes. He acabat muntant la càmera del Gaizka, una càmera de 2,3 a 3,0 de diàmetre, de freeride, una bestia de super càmera, que ha entrat, per descomptat però que li he afegit un munt de kilos de més.

Hem anat en direcció al Puig de l’Àliga i just abans de deixar al camí a la dreta per anar cap al Puig, hem seguit recte, al cap d’uns kilòmetres de pujades i baixades, hem acabat fent una baixada molt ràpida, sort que no l’hem hagut de pujar, i ens ha deixat just a la carretera del pantà.

D’allí hem seguit fins a la reclusa i hem passat per sobre de la reclusa, tot vorejant el pantà. Al final hem anat a l’esquerra i hem anat a parar a Clariana, d’allí ja hem tornat. La tornada ha estat dura, ja que ens faltaven un munt de kilòmetres i anàvem un pel tocats. Hem arribat fins a Canyelles, hem baixat i a la pujada al Montgros, el Fer ha perdut aire de la roda Tubeless de darrera, la segona relliscada del Tubeless avui. Al final ens ha demanat que el deixéssim i que tornéssim cap a Sitges, ell estava a poc de casa i el problema ha acabat estant amb un tall al neumàtic, cosa que no ha pogut sol.lucinar el Tubeless, sinó que ho ha sol.lucionat amb una càmera.

Hem arribat a Sitges cap a les 13:15 aproximadament, contant que hem sortit just quan es feia de dia, abans de les 8 del matí.

Us deixo unes fotos que ens hem fet per immortalitzar el moment.

Estic mirant de canviar la web de garrafenbtt.com, per tan no us puc assegurar que pengi la ruta a la web actual o a la nova, ja us donaré senyals de vida quan sàpiga quelcom.

Per cert, avui hem fet la primera sortida el Gaizka, el Fer i jo amb les bicis noves, ara fa ja 3 mesos que no sortíem plegats, avui per tu i demà per mi, la casa sense escombrar.

La setmana vinent, sortirem el dissabte el Fer i jo per Saint Pierre dels Forcats i el diumenge anem a Berga a fer una cursa, a veure que tal. El Gaizka el trobarem directament a Berga el diumenge al matí, molt d’hora…

Ja per acabar, us escric tard perquè m’he hagut de dedicar abans de sopar a desmuntar la roda de darrera, treure el neumàtic i netejar-lo de làtex, treure el fons de llanta, i netejar-la, i deixar la llanta com una patena, demà li posaré un fons de cinta americana, el fons de llanta a sobre i volem mirar de canviar el Làtex i agafar Làtex Vinílic en contes d’acrílic, hem llegit que té millor secada, a veure si ens permet treballar millor amb el Tubeless casero.

Digues si t'ha agradat

Comparteix