M’ha costat quasi 3 setmanes trovar temps per acabar de preparar el material i publicar-lo a la web, però ja he publicat la sortida que varem fer a Pedals de Foc a principi de juliol del 2008.

Pedals de Foc 2008

Podeu trovar els tracks per treballar-los i aprofitar-los amb CompeGPS. Els que hi ha penjats están netejats, ja que a les parades tècniques i les de “cerveseta” el GPS es tornaba ximple i feia kilòmetres ell sol.

Aquesta vegada he traballat també amb el factor IBP, una curiosa manera de mirar el nivell de duresa d’una ruta, per tal de comparar-la amb una altre i saber exactament com vas de preparat. Es una forma “rara” ja que no té en conte el temps que tardes en fer la ruta, només els desnivells i en aquest cas si hi ha molta baixada dona un nivell més alt d’IBP, i habitualment les baixades son menys “cansades” de fer.

Espero que disfruteu i pogueu aprofitar-ho.

També hi he posat algunes fotos. Em falta acabar de triar les fotos de la càmera del Vitic (les tinc però físicament no he tingut temps) i les de la càmera del Pep que encara no les tinc. Espero que durant les vacances tingui temps d’acabar-ho tot.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix