Aquest cap de setmana no hi havia intenció de sortir, però com que no hi ha neu, hem decidit quedar-nos per Sitges, així que vaig enviar un email al grup de sempre per si algú volia sortir.

Van confirmar el Fer i el Santi, així que aquest matí a les 8 hem quedat al Caprabo per fer una sortida curta.

El Fer m’ha enviat un missatge, aquesta nit el petit ha passat mala nit i no ha pogut descansar, per tan ha anul·lat.

A les 8 hem sortit el Santi i jo, no teníem idea clara d’on anar i a més la meva mà dreta encara fa un pel de mal de la caiguda del Vall Parc de Sant Llorenç Savall de fa un parell de setmanes.

Hem pujat la Fita, hem vist la pickup del Santi aparcada a dalt amb el Kayak a sobre, volia anar a remar una estona en acabar la bici, hem anat als Holandesos y hem baixat fins a Jafre, d’allà als Massets de Dalt.

Hem trobat el Ramón i el Pedro, quina casualitat, que anaven cap a Olesa a esmorzant tranquil·lament. Hem estat uns minuts parlant tots plegats i ens hem acomiadat desitjant-nos bones festes.

Ells han seguit cap a Quatre Camins i nosaltres hem pujat per la trialera de l’esquerre de la pista principal. Aquesta vegada la he pujat bé, tota fins a dalt sense parar.

Hem baixat per la part inicial cap a la pista que ens dur a Olivella, una trialera molt maca que hi ha. Hem anat pedalant fins arribar al cementiri d’Olivella i hem baixat a la plaça del poble, el Santi havia d’anar a Votar i hem aprofitar la sortida per deixar-nos caure pel col·legi electoral.

Després hem baixat per darrera de la Casa de la Vila i un cop es passa la carretera que va a Can Grau, hem seguit recte per un corriol que ens dur a la pista que agafem quan tornem de la baixada de Santa Susana. La hem seguit per anar a la dreta, després de la cadena, per la primera pujada, una pujada molt dura i inclinada que hi ha i que et deixa a la pista de Olesa a Can Grau.

La pujada s’ha fet mes dura de la conte, no tinc clar si la forma física, el dit, el quilo i mig de més que m’he posat a sobre amb un mes o que, però he posat peu quan una pedra m’ha fet perdre l’equilibri i el cor marcava 98%, un pel massa. El Santi ha pogut fer-la sencera fins a dalt de tot, diu que la primera vegada, tot i que crec recordar haver-la fet amb ell i tot i jo posar el peu, ell no.

Un cop a dalt, hem anat cap a Can Grau i hem fet el GR5 cap a Quatre Camins.

M’ha costat bastant aquest tros, em feia bastant de mal la mà esquerre, suposo que la mà no esta prou recuperada com per fer l’animal d’aquesta manera.

Hem trobat un grup de 4 ciclistes que feien la mateixa pista, però que anaven caminant amb la bici al costat! Crec que es dura, però no tant com per anar caminant, la veritat.

Un cop a Quatre Camins, hem seguit recte com cap a Sant Pere de Ribes, per baixat a l’esquerre pel corriol i empalmar el mateix que ens hem fet de pujada de bon inici des dels Massets.

Hem baixat fins a l’inici de la pista i hem tornat per La Fassina cap a Sitges.

El Santi s’ha quedat a dalt del Collet de la Fita, ha agafat el cotxe per anar amb el Kayak a l’aigua, jo he tornat cap a casa tranquil·lament.

Sortida curta, però prou bé.

En total m’han sortit 37,81km que hem fet en 3 hores i 6 minuts, a una mitja de 12,2km/h, una velocitat màxima de 51,7km/h, un consum energètic de 1965kcal, la mitja cardíaca de 144 ppm i una màxima de 180 ppm, es nota molt un parell de setmanes sense fer res, la forma es perd ràpidament i el pols cardíac es un bon indicador. El desnivell positiu de 1005 metres i el negatiu de 1028 metres.

Aquí us deixo el track, per si algú el vol seguir.

Total distance: 37697 m
Total climbing: 1078 m
Total descent: -1103 m
Download file: 20_12_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix