Aquesta ruta es nova només en un trosset.

Sortim del Caprabo a Sitges, pugem la Fita i baixem als Massets pels Holandesos, la Casa Nova i la Fasina. La pujada es pel corriol que hi ha a mà esquerre de la pujada directe dels Massets a Quatre Camins.

Un cop a dalt, baixem per la trialera que hi ha darrera i anem pujant com si anéssim a buscar el cementiri d’Olivella, però no hi arribem, anem a l’esquerre per un corriol que ens deixa a Can Suriol.

D’allà per la pista de la riera cap a Olivella i agafem la pista de tornada que fem quan baixem a Santa Susana, es la que hi ha just al primer revolt baixant d’Olivella a la dreta, tot i que nosaltres l’agafem a l’esquerre, perquè anem cap a Olivella.

Seguim pedalant fins passar la primera cadena i l’entrada al corriol de pujada que ens dur a la pista de Can Grau a Olesa.

Aquí es on ens desviem i anem a mà esquerre per una pista poc marcada i diria que amb poc transit també. Es una pista maca de fer, creua la riera un parell de cops, es pot fer tota a sobre de la bici. Ens dur, sense cap pèrdua, a sobre de la maria que ens trobem quan baixem Santa Susana i seguim fins a la urbanització de Can Mitjans que pertany a Avinyonet del Penedès.

D’allà el camí ja es conegut de nou, tornem pel corriol que ens dur fins a la pista de Olesa de Bonesvalls a Can Grau. La pista esta tancada a la circulació de persones i bicicletes de gener a juny per perill de repoblació de fauna autòctona, s’ha de vigilar quan s’hi va. Es un tros de pista ràpid i divertit, amb poc perill, però per gaudir.

Un cop a la pista la tornada es bastant coneguda, fins a Can Grau deixant l’Avenc de l’Esquerrà a mà dreta i fins a Quatre Camins baixant pe GR5. De Quatre Camins fins als Massets baixem pel mateix corriol que hem pujat inicialment i per la Fasina cap a Sitges de nou.

Surten 45,85km amb un desnivell que ronda els 1100 metres tan positius com negatius. Es pot fer en 3 hores i mitja sobradament. La ruta l’hem feta el 21 de setembre del 2014 per primer cop, si més no la part nova.

Total distance: 46017 m
Total climbing: 1109 m
Total descent: -1103 m
Download file: Can Mitjans urbanitzacio per corriol.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix