Aquesta ruta es un combinat de 2 rutes, la de la Trinitat normal i corrent, tornant per Mas Quadrell i la típica d’anar a Campdasens baixant per Mas Quadrell.

En resum, sortim camí al Caprabo, passem el Collet de la Fita i a l’alçada de les Bassures anem a la dreta cap a La Trinitat, no hem d’arribar als Caçadors.

La Pista de La Trinitat es còmode, té algun dur a la pujada fins que es veu el mar i la baixada es perillosa perquè hi ha molta pedra grossa solta, i ens pot provocar una caiguda amb contusió assegurada. Un cop arribem a als repetidors i trobem asfalt, val la pena parar i mirar enrere, hi ha una vista espectacular de Sitges fins més enllà de la central Tèrmica de Cubelles.

Baixem recte per la carretera i ens desviem a mà esquerra cap a l’ermita de La Trinitat. Baixem per les escales cap a darrera de l’ermita i anem direcció cap a Vallcarca per unes escales que empalmen amb un camí que tot ell es pot considerar trialera. Vigileu el corriol baixant, té algun punt de delicat.

Un cop avall ens adrecem cap a la cimentera i agafem la carretera de la dreta que passa per sota del pont de la autopista, anem a mà dreta al final de recorregut pujada cap a Campdasens.

Un cop a dalt hem de passar per la primera masia que es diu Can Granada, i al final de tot trobem Campdasens, a partir d’aquí comencem a pujar per una pista asfaltada i ja de retorn cap a Sitges, fem una ràpida baixada, passem per una masia que esta totalment restaurada, que nosaltres li diguem “els holandesos” i anem a l’esquerra al creuament, Caçadors, Les Bassures, Collet de la Fita, trialera de rigor baixant i Caprabo, arribem a Sitges i hem finalitzat la ruta.

Surten uns 25 kilòmetres, es pot fer amb menys de 2 hores tranquil·lament, tot i que aquesta que us podeu descarregar estar feta amb 2 hores i poc, hem parat molt.

Total distance: 23031 m
Total climbing: 1288 m
Total descent: -1273 m
Download file: Trinitat-campda_course.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix