Aquesta sortida es curta de kilòmetres, però hem mirat de fer el màxim de corriols possibles en pocs kilòmetres.

Sortim del Caprabo, com sempre, pugem la Fita i intentem fer de pujada la trialera típica de baixada, la veritat es que es complicada de fer, algun tros a peu.

D’allà cap als Holandesos i baixada pel corriol que ens deixa a sobre La Fasina.

Pujada a Jafre, per la trialera curteta i camí cap a la Plana Novella a l’esquerre, després de la cadena als pocs metres hi ha un corriolet que cau cap al creuament de pista de La Fasina als Massets de Dalt just quan hi ha el camí a l’esquerre per anar cap als Massets de Baix que esta tancat amb una cadena.

Pujada directe per la pista ampla fins a quatre camins i a mà esquerre cap a Valles Altos. Ens deixem caure pel corriol que hi ha a mà esquerra, al creuament seguim recte, després pujarem de nou i vindrem per l’esquerre i baixem fins als Massets de Baix, trialera factible però amb molta pedra.

Pugem de nou cap al mateix punt on hem passat abans, trialera de pujada factible, abans hem anat de dreta a esquerra i ara seguirem recte cap a Valles Altos.

Un cop trobem la pista ampla que va de Valles Altos a Quatre Camins, agafem el corriol que baixa cap a la pista ampla que ens dur cap al creuament on a la dreta aniríem a Olivella i recte aniríem a la carretera d’Olivella al cap d’uns kilòmetres. Seguim recte i agafem el corriol a l’esquerra que ens porta al cap damunt de Valles Altos.

Un cop arribem a la carretera, trobarem a davant un corriol que baixa molt tapat, es pot fer sobre la bici, avall i anem a parar a un carrer de la urbanització, pugem uns metres per carretera i a mà esquerra un corriol de nou, que sembla un carrer sense asfaltar amb molta pedra de baixada.

Arribem de nou a la urbanització, agafem camí cap a Sant Pere de Ribes, anem cap a Can Lloses per pista i agafem un corriol que puja a mà esquerre de nou, ens perdem per uns corriols que hi ha i anem a parar a la Masia que hi ha abans d’arribar a Sant Pere de Ribes quan venim de Sitges.

Tornem cap a Sitges i decidim agafar la riera per anar a parar a l’autòdrom i tornar per la platja.

Sortida curta però intensa i tècnica de baixada.

Total distance: 31234 m
Total climbing: 749 m
Total descent: -761 m
Download file: Trialeres.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix