Sortim de Sitges cap a Ribes pel camí que hi ha al costat de l’Aldi, arribem a Ribes i creuem el poble cap a l’IES Can Grau. Un cop allí anem cap al Castell i entrem, creuem el Castell i anem a l’esquerra en dirección Vilanova.

Un cop arribem a Vilanova i la Geltrú anem per carretera cap a l’hospital de Sant Antoni Abad, abans d’arribar-hi anem a la dreta en direcció cap al Montgròs.

Anem per una serie de pistes d’urbanitzacions poc senyalitzades i acabem en la urbanització que hi ha al cap d’amunt de Canyelles. Seguim un caminet estret i anem a parar a la benzinera que hi ha a Canyelles.

Darrere de la benzinera hi ha un caminet que ens portarà amb una pujada molt forta, on segurament harem de fer peu a terra alguna vegada al final de la ruta del Xallenger 2008 i tornem a aparèixer al Castell.

D’aquí seguim la riera i creuem Ribes de nou, tornem a Sitges pel mateix camí que hem fet aquest matí per arribar a Sitges.

NOTA: la tornada de Canyelles a Sant Pere de Ribes s’ha vist modificada després d’entrar en funcionament l’autovia de Vilanova a Manresa, la tornada per darrere de la benzinera ja no es pot fer. Mirarem de refer la ruta per tal de trobar un nou camí. Agost 2013

Total distance: 35483 m
Total climbing: 1760 m
Total descent: -1793 m
Download file: Sitges-Canyelles.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix