Sortim de Sitges direcció a Sant Pere de Ribes, a mig camí ens dirigim a la urbanització Valles Altos i Pineda Parc, fem una drecera per la riera, i seguim en direcció a l’Escola Taller Can Pere, la pujada es dura.

Un cop arribem a la part asfaltada, creuem la urbanització, agafem la pista que va en direcció als Massets, però justament quan trobem el encreuament a la dreta, NO l’agafem i anem a mà esquerra per una pista molt estreta, seguidament hi ha una trialera de baixada que es pot fer tota l’estona a sobre de la bici, tot i que té inclinació.

Un cop acabem, seguim pel lateral d’un camp llaurat amb raïm, direcció a la pista que ens porta a Olivella. Creuem unes cadenes i un cop creuem la pista, anem cap a la pista que hi ha a davant, és una drecera que ens farà passar per un camp amb raïm, l’hem de vorejar i seguint la drecera anirem a parar a la carretera que va d’Olivella a Can Grau.

Un Cop a Can Grau agafem la trialera que ens porta en sentit contrari pel GR5 fins a Quatre Camins. Seguim cap a Valles Altos i trobem de seguida a mà esquerra un caminet que baixa a, és una magnífica trialera, que es pot fer sencera sobre la bici.

Hi ha un tros difícil, ja que la baixada d’aigua fa que quedi el camí un pèl complicat. A l’encreuament anem recte i seguim direcció als Massets per una magnífica trialera, molt maca i que es pot fer tota sencera sense posar un peu a terra. Un cop als Massets anirem de camí de tornada a Sitges passant per La Fasina, Caçadors, Bassures i Caprabo.

Total distance: 24573 m
Total climbing: 807 m
Total descent: -790 m
Download file: Sitges - Ribes - Olivella - Sitges (trialera).gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix