Sortim del Caprabo, arribem al Collet de la Fita, seguim cap a Les Bassures, Cap de Caçadors i baixem cap l’encreuament de Jafre/Olivella. Anem direcció Olivella, es a dir cap a La Fasina i al final trobem Els Masets de Dalt. Comença una pujada dura mig asfalt i mitja pista. Al final de tot, tenim una bona vista, estem a Quatre Camins. A l’esquerra aniríem cap a Pineda Park / Valls Altos, a la dreta cap a Can Grau pel GR5 (Tornillo), farem aquesta pista de tornada, es més divertida.

Seguim recte cap a les Masies del Garraf, les passem i seguim baixant. A punt d’arribar a l’última pujada abans d’Olivella, anem a la dreta per una draçera, vigileu que s’ha de passar un camp llaurat. Sortim a la carretera asfaltada d’Olivella a Can Grau, seguim la carretera fins a Can Grau. Un cop allí, just enmig del revol més tancat que hi ha seguim recte per una pista petita, és una trialera molt maca i poc dura, és llarga i demana resistència i no baixar de la bici, però és poc tècnica, coneguda com “el tornillo”. Al final de tot arribem de nou Quatre Camins i anem cap a tornada per on hem vingut.

 

Total distance: 24438 m
Total climbing: 761 m
Total descent: -755 m
Download file: Sitges_Can Grau_GR5 (Tornillo).gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix