Sortim del Caprabo, anem cap a Sant Pere de Ribes pel costat del supermercat Aldi cap a Mas Alba i anem cap a Ribes. Un cop allí, no creuem el pont i anem a mà dreta cap a la urbanització de Pineda Park, anem per carrers interns.

Sortim de la urbanització i anem cap al cementiri d’Olivella, un cop allí, per darrere baixem a Olivella i fem camí de tornada cap a Sitges. A mig camí agafem un camí que hi ha amb una cadena a la dreta i anem cap a Ribes, passem un tros pel camí que hem fet en anar. Anem a mà esquerra cap a la Masia de Can Pere i seguim recte per uns carrers sense asfaltar, camí ràpid i un pèl perillós, creuem la urbanització que trobem a sota Can Lloses i agafem una pista que ens portarà al costat de la riera direcció a Sitges, agafem el mateix camí que hem fet al matí anant i seguim de tornada a Sitges.

Total distance: 22989 m
Total climbing: 700 m
Total descent: -699 m
Download file: Sitges - Ribes - Olivella - Sitges.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix