Pujar la Fita i cap a Campdasens pels Holandesos, per anar-nos a mà esquerra cap a la  carretera de la urbanització RatPenat a la Plana Novella, passant la cadena.

Un cop a la carretera, s’ha de pedal·lar en direcció a Castelldefels fins a arribar a l’entrada de les antenes que hi ha a dalt de tot, es passa la tanca i seguim recte. Vigilar amb els cotxes, hi ha una estona de carretera, però és l’opció més ràpida.

Un cop al cim, hi ha una vista espectacular des de Barcelona fins tot al Parc Natural del Garraf. Després es baixa i puja per una pista on hem hagut de posar peu a terra, la pujada es dura i amb pedra.

Un cop a dalt es baixa fins a arribar al pi solitari que marca a la dreta cap al Purgatori, a l’esquerre cap a la pista que va de la Plana Novella a Begues i recte cap a Begues.

Hem baixat cap a la pista per anar cap a la plana Novella. D’allà per pista fins al desviament que va a Vallgrassa i un cop a la carretera de RatPenat a la Plana, hem fet en sentit contrari els primers kilòmetres que havíem fet un parell d’hores abans.

La ruta és del 25 d’agost del 2013

[maxgallery id=”5824″]

Total distance: 43112 m
Total climbing: 1165 m
Total descent: -1159 m
Download file: RatPenat.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix