Es una ruta llarga però que no té cap complicació. Anant ràpid i de dia la he fet amb 2 hores 21 minuts, la que hi ha penjada a sota es una nocturna feta el 30 d’agost del 2013, esta feta amb 3 hores tranquil·lament.

Es una bona ruta per fer-la de nit, es senzilla, tot pista ample i la vista de Vilafranca del Penedès de nit es espectacular des de la muntanya.

Sortim de Sitges i anem cap al restaurant Can Lloses a Sant Pere de Ribes. Allà carretera cap a Olivella fins a trobar una entrada a una masia a mà dreta un parell de kilòmetres més endavant. Vigileu la carretera, es secundaria i ens hem trobat gent que es pensen que estan fent curses.

Seguim el camí que ens durà fina a Can Suriol, a la carretera d’Olivella i pel voral de la riera, seguint la carretera principal.

Un cop a Can Suriol, carretera un centenar de metres i passem una pista que comença amb una cadena, es a dir no hi ha cotxes, en direcció cap a Les Gunyoles.

Pista ampla i ràpida, sense cap dificultat que es va creuant amb altres pistes que venen o van cap a Canyelles i a la urbanització de Santa Susana.

Un cop arribem al poble de Les Gunyoles no hi entrem, sinó que anem a mà esquerra per una pujadeta de ciment fins a divisar Vilafranca del Penedès i baixem pel mateix camí uns metres més endavant.

Anem a parar a un poble on hi ha un camp de futbol i un bar, on si esta obert es pot menjar bé i per pocs diners.

Ja anem tornant, seguint la pista que puja i baixa sense gaire complicació fins a arribar a la urbanització Mas Milà, la creuem per carrers interns fins a trobar la carretera de Olivella Sant Pere de Ribes que seguirem cap a Can Lloses i de tornada a Sitges pel mateix camí.

Total distance: 41663 m
Total climbing: 832 m
Total descent: -824 m
Download file: Gunyoles.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix