Sortida del Caprabo, Collet de la Fita, a les Bassures anem a la dreta direcció al Pla de les Bases. Anem cap a la Creu de Sant Isidre, la deixem a la dreta i seguim per la mateixa pista direcció un repetidor gran que es veu a mà esquerra, passem per sobre del peatge de l’autopista i arribem a la Trinitat.

A prop de la Glorieta/Mirador que hi ha en una punta de la Trinitat, hi ha unes escales que baixen a Vallcarca per una pista trialera senzilla però amb revols difícils, és probable que posem el peu a terra més d’una vegada. Un cop a Vallcarca baixem per la carretera i anem direcció a la cantera, deixem a la dreta la carretera que puja a Campdasens i anem a l’esquerra per una pista sense asfaltar. Seguim i trobem un cartell d’un mas a la dreta, seguim la mateixa pista, hi ha un parell de pujades fortes i arribem a Mas Quadrell, seguim i al final de la pista trobem la principal que ve del cap de caçadors direcció la plana.

A mà esquerra i tornem cap a Sitges tot dret. Agafem la drecera a la dreta per fer una miqueta de trialera quan tornem, es pot evitar si no volem més trialera. Caprabo i llestos.

Pista curta de kilòmetres, però llarga en temps per la trialera de la Trinitat, es pot fer amb una horeta i mitja tranquil·lament.

Total distance: 17023 m
Total climbing: 692 m
Total descent: -709 m
Download file: Trinitat_MasQuadrell.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix