Sortim de Sitges, Caprabo, Collet de la Fita, Bassures, Caçadors, baixada cap a Jafra i pugem fins a la Plana Novella. Al entrar al Palau Novella (centre Budista) anem a l’esquerra per una pista NO asfaltada, amb algun tros de ciment. Seguidament ens trobem que la pista baixa amb bastant pedra i ràpida, la seguim, a l’encreuament hem d’anar cap a l’esquerra i seguim fins a topar-nos amb la carretera.

A mà esquerra per la carretera asfaltada anem fins a Can Grau, trobarem una pujada d’asfalt molt dura, supera el 18% de desnivell en algun punt. Un cop a Can Grau, abans de fer al revol que ens durà a Olivella, seguim recte i fem el GR5 (Tornillo) en sentit contrari. És una divertida trialera que es pot fer sense posar el peu a terra si anem amb un pèl d’inèrcia. Acabem l’encreuament que marca a l’esquerra els Massets, a la dreta a Olivella i recte cap a la urbanització Pineda Park de Sant Pere de Ribes, conegut com a Quatre Camins.

Seguim recte i veurem a mà esquerra, a uns metres per sota la pista que haurem d’agafar. Hi ha un punt al cap d’uns 800 metres que girarem a l’esquerra i seguirem per la pista ampla. A l’encreuament anirem a l’esquerra, ens durà als Massets de Dalt.

Un cop a baix, passem els Massets i anem de tornada, camí cap a La Fasina, encreuament Jafre/Olivella que hem passat abans i de tornada cap a Sitges.

Total distance: 26769 m
Total climbing: 826 m
Total descent: -819 m
Download file: Sitges - Palau Novella - Can Grau - Sitges.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix