Ruta llarga, pistera a l’inici, però acaba amb unes bones trialeres al final.

Sortim de Sitges, anem cap a Sant Pere de Ribes i ens desviem fins a Can Lloses. D’allà seguim uns kilòmetres per carretera i agafem el camí que hi ha a la dreta que ens durà fins a Can Suriol, la masia que hi ha a la carretera de Olivella, just abans del pont que creua la riera.

D’allà anem per pista fins a Les Gunyoles, camí ràpid i sense cap complicació.

Un cop a Les Gunyoles seguim pujant però ens desviem a la dreta per baixar cap al Pla de Vilafranca del Penedès.

Seguim ciclant per Muntanya fins a Sant Miquel d’Olèrdola, no hi arribem, ens quedem a la cimentera que hi ha anant cap a Viladellops.

Creuem la carretera i seguim per pista deixant el castell de Sant Miquel a dalt a l’esquerre. La pista segueix sense cap dubte fins arribar a una urbanització que hi ha a sobre Canyelles, just darrera del Pic de l’Àliga.

Allà hi ha la opció d’anar cap a la Casa Alta i tornar pels Fons de les Oliveres per pista o la que tenim marcada nosaltres que ens dur al Fons de les Oliveres però agafem uns corriols que hi ha baixant, molt tapats per la vegetació i que li donen un gust interessant a la ruta.

Un cop al Fons de les Oliveres seguim avall fins arribar al camí, que ens duria a Canyelles a mà esquerre, però que anem cap a la dreta fins trobar una Masia gran amb una olivera a la plaça que hi ha davant.

Allà agafem la última trialera del dia, que ens dur a la pista que va cap a Vilanova i la Geltrú.

D’allà anem a buscar la Mahle al costat dels cines Laurent i anem tornant cap a l’Antic Casino de Barcelona i cap a l’Hospital els Camils.

Seguim per Puigmoltó cap al Velòdrom i ja estem a Sitges, entrem a Sitges per la carretera principal, però podem tallar la ruta quan vulguem.

La ruta esta gravada en 3 de maig del 2015.

Total distance: 54221 m
Total climbing: 1072 m
Total descent: -1111 m
Download file: Gunyoles, St Miq Olerdola, Pic Aliga, Vilanova.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix