Aquesta es la cursa que es fa a Canyelles un cop a l’any, amb el recorregut del 2012 passant per Vilanova a recollir un dels 2 que la vàrem gravar, i de Vilanova a Canyelles, del 14 de juliol del 2013.

Com a resum, la ruta surt de Sitges i acaba al passeig de la Ribera de Sitges de nou.

Sortim cap a Sant Pere de Ribes per la ruta típica, d’allà per darrera del Castell cap a Vilanova per anar a Vilanova, passa per davant de l’hospital de Sant Antoni Abad, d’allà cap a Canyelles per la pista que hi ha davant del pàrquing de l’hospital, anem tirant per pista fins creuar la C32 on comencem a pujar fins arribar a la urbanització Califòrnia a Canyelles, baixem al poble i comencem la ruta original de la cursa, contant que ja portem 23 km des de Sitges, per això surten tants kilòmetres.

La ruta original, que seguim, creua el poble de Canyelles i passa per la casa de Colònies el Pinar, es un circuit molt maco i frondós, va pujant per pista fins arribar a Olèrdola i baixa del castell fins a la pista que es veu a sota, dona tota la volta pel voral que es veu des del castell, veurem Vilafranca del Penedès a l’altra banda i sense arribar-hi, per pista tota l’estona fins creuar la C15, deixarem Sant Miquel d’Olèrdola a mà esquerre i seguirem pedalant ja per un paisatge molt diferent de camps llaurats passant per la Masía Torreblanca i acabant a Les Gunyoles, passem per pista coneguda.

Aquí es puja i baixa constantment fins arribar a Can Trabal, Viladellops i tornada cap a Canyelles.

La tornada la vaig voler fer per la ruta típica de tornada de Canyelles, però no esta practicable, al fer la C15 des de Vilanova, la pujada que fèiem sempre des de darrera de la benzinera no esta practicable, hi ha una balla que vaig saltar i uns passos no ciclables que em van obligar a caminar uns metres. Aquest punt s’ha d’arreglar, es a dir, la tornada de Canyelles no esta ben solucionada a juliol del 2013.

Des de Sant Pere de Ribes tornem cap a Sitges per Puigmoltó, ja que anem a parar darrera de l’hospital Sant Camil i entrem per l’autòdrom de nou al poble.

Bàsicament la ruta surt i torna a Canyelles, els kilòmetres de més son l’anada a Canyelles passant per Sant Pere de Ribes i Vilanova i la tornada de Canyelles, que no esta ben solucionada.

Total distance: 80731 m
Total climbing: 1790 m
Total descent: -1846 m
Download file: Cursa de Canyelles des de Sitges.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix