Aquesta ruta es de novembre del 2020, l’he agafada copiada d’un amic a Strava, hi he fet alguna modificació, però poca cosa.

Es una ruta senzilla, ràpida i assolible, sense cap trialera, amb corriols tapats, que surt de Sitges, passa per Sant Pere de Ribes, Viladellops, Canyelles, Vilanova i torna a Sitges per Puigmoltó a Sant Pere de Ribes.

L’he arreglada per sortir de Sitges del Caprabo i arribar al mateix lloc, en contes de sortir des de casa.

Surt de Sitges, cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes, passant per les Casetes d’en Portacreu.

Des de Can Lloses cap a Mas Milà per la carretera d’Olivella, i entrem a Mas Milà, creuem la urbanització i sortint agafem un corriol que hi ha a mà dreta i que va pujant per acabar baixant per un altre corriol, molt tapat de pins joves i amb alguna baixada que sembla que sigui molt, però que es pot fer sense cap problema.

Es veu al track després que fem una mena de volta en contes de seguir recte cap a Viladellops per la pista principal.

Empalmem de nou la pista principal camí de Viladellops i arribant al creuament, uns metres abans, en contes de pujar directament a Viladellops, anem a la dreta, a pujar i baixar per un altre corriol molt tapat i molt bonic, que ens deixa a uns 20 metres més endavant d’on hem entrat.

Pugem cap a Viladellops, i sense entrar al poble, baixem per carretera fins a la carretera vella de Canyelles cap a Sant Miquel d’Olèrdola.

Camí de Sant Miquel d’Olèrdola i just després de passar per sota del pont de la C15, entrem a l’esquerre a un camí que esta tancat amb una cadena, el camí puja.

De cop, uns metres més endavant, deixem el camí i entrem en un corriol que cau a la dreta, i que segueix pujant també, però molt més estret i tapat.

A la part de dalt, arribant al final, hi ha un parell de metres que costen de fer, just passant la cadena, i ens deixa a la urbanització que hi ha sobre Canyelles, abans d’arribar a Daltmar.

Baixem cap a Canyelles, per carretera, i passant la rotonda, abans de començar a baixar per la carretera, anem a la dreta, per agafar una pista que et dur sota de La Facu, la paret per anar a escalar a Canyelles.

A partir d’aquí es baixa per uns corriols estrets, final de cursa de La Cuabarrada, la cursa de BTT de Canyelles.

Et deixa al poliesportiu i d’allà anem cap a la urbanització Califòrnia.

Hi ha un carrer tancat amb una balla, s’ha de baixar de la bici per poder entrar, cotxes impossible.

Arribes a la urbanització i la creuem de pujada, per entrar de nou al parc natural i baixar per pista fins que ens quedem a l’entrada del Fondo de les Oliveres a la dreta i uns metres més endavant arribem al Mas de l’Artís, ja a Vilanova i la Geltrú.

Es pot baixar per la trialera que hi ha i que comença just a la rotonda de davant del Mas de l’Artís, però en aquest cas, la baixada la hem feta per pista.

Es ràpida, no s’ha de pedalar gaire si no es vol.

Arribem a Vilanova i la Geltrú, després de passar per sota del pont de la C32, i entrem cap a Vilanova per la Masia d’en Cabanyes, després la Mahle i sortim de Vilanova en direcció cap a Sant Pere de Ribes.

Ja a Sant Pere de Ribes, anem per uns corriols que hi ha a mà dreta, que planegen, no s’ha de pujar gaire, son lents, però divertits i que et deixen a la carretera de l’antic casino de Barcelona a Sant Pere de Ribes.

Creuem la carretera i seguim pel corriol de davant, per en contes d’anar cap a l’hospital Sant Camil, agafem uns corriols que cauen a mà dreta i que ens deixen entre Puigmoltó i la rotonda d’entrada a la C32 de camí a Vilanova.

Carretera uns metres cap a la rotonda, i a l’esquerre agafem el carril bici uns metres, per entrar de nou en pista i creuar el pont de la C32 per sota de nou, a l’esquerre ens baixa cap al Camp de Vol i l’autòdrom a Rocamar, d’allà cap a Sitges i al punt d’inici.

Es una ruta ràpida que es pot fer amb 2 hores i mitja, sense cap problema.

Aquí us deixo el track.

Total distance: 46692 m
Total climbing: 889 m
Total descent: -901 m
Download file: 06_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix