Aquesta ruta es una barreja de 3, contant que vàrem fer la cursa de Canyelles, la Cuabarrada 2016 i hi ha un tros d’aquesta cursa.

Sortim de Sitges cap a Sant Pere de Ribes, i anem per Can Lloses, d’allà agafem la carretera de Olivella fins a la urbanització Mas Milà, entrem a la urbanització i fem sentit contrari de la tornada de la ruta de Les Gunyoles.

Tan bon punt trobem pista ens desviem i anem a buscar la part de la Cuabarrada, es una pista que es fa estreta i té algun punt de pujada complex per desnivell, bàsicament es una pujada tècnica, on segurament s’ha de fer peu algun punt.

Seguim pedalant fins arribar de nou a un creuament on hi ha una cadena, es un tros de la tornada de Les Gunyoles, però fem a mà esquerre i anem a parar a Viladellops, d’allà baixem fins a la antiga carretera de Canyelles a Viladellops, fem sentit Viladellops uns 200 metres i a mà esquerre hi ha una cadena que ens dur a una pista que va pujant fent zetes i passant per sota d’uns fils de llum d’alta tensió.

Arribem a la urbanització que hi ha sobre de Canyelles, d’allà anem a buscar la rotonda d’entrada i baixem per darrera fins al poble.

Un cop al poble, anem a buscar la carretera principal y darrera la benzinera hi ha una pista que creua la C15 per sobre, hi ha un corriol petit que puja fins arribar a la urbanització que es veu des de la C15 i tenim una pujada dura i curta.

Després creuem la urbanització i anem cap a les Antenes del Montgròs, passem un dipòsit d’aigua que queda a mà dreta i tenim la pujada més forta de tota la sortida, curta, però amb desnivell i poc grip, rellisca.

Un cop a dalt, deixem les antenes a mà dreta i comencem a baixar cap a Sant Pere de Ribes, hi ha un parell de trialeres senzilles i ens plantem al Castell.

D’allà decidim anar a buscar la tornada a Sitges per la urbanització els Vinyedos, el camp de vol i l’autòdrom, ja estem a l’ermita del Vinyet i hem acabat la ruta.

La ruta la hem fet per primer cop el diumenge 23 d’octubre del 2016.

La considerem factible, son trenta i pocs quilòmetres i es fa amb un parell d’hores i poc, té de tot, pujada dura, trialera, pista i potser un pel massa de carretera.

Total distance: 32603 m
Total climbing: 710 m
Total descent: -763 m
Download file: Canyelles.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix