Sortim del Caprabo, pujada cap al Collet de la Fita, Bassures, Caçadors i baixada cap a Jafra, seguim fins a La Plana Novella que creuarem pel pàrking i seguirem per la pista que ens porta a Begues. Un cop arribem a Begues, just al cap de dalt de la pujada que hi ha just abans de veure la rotonda anirem a mà esquerra per una pista petiteta que al final ens durà a una Masia, que després d’una cadena ens permetrà per una carretera asfaltada arribar fins a les antenes dels repetidors que trobarem a l’esquerre del camí.

Un cop a dalt, baixada cap a Olesa de Bonesvalls, compte amb la baixada, és ràpida i amb pedra grossa, arribarem just al final i haurem d’agafar la carretera principal que ens porta d’Olesa a Begues durant un kilòmetre aproximadament, deixarem la cimentera a la dreta i de seguida agafarem una pista que puja a mà esquerra, hi ha una cadena, en trobarem més d’una que haurem de saltar amb la bici a les mans.

A partir d’aquí pujades i baixades vàries fins a arribar a la pista que va d’Olesa de Bonesvalls a Can Grau i a Olivella, just abans de l’avenc de l’Esquerra.

Anem cap a Can Grau, un cop allí seguim per la carretera asfaltada cap a Olivella, just abans de començar a pujar, a mà esquerra hi ha un caminet estret, amb herbes altes que ens durà a un cap llaurat de raïm, el creuarem per la dreta vigilant sobretot de no fer malbé cap cep, i acabarem sortint a la pista que va d’Olivella a Sitges. Seguirem recte, un altre cadena, la pista és ràpida i al final de tot agafarem el camí a l’esquerre que ens dura a la pujada principal de la pista d’Olivella a Sitges, just a 100 metres abans del cim de la pujada dels Massets, just on comença la trialera del GR5. Agafem la pista a la dreta cap a Ribes i ens uns 300 metres caurem a l’esquerra per un caminet estret que baixa, compte amb el caminet, és perillós de timba segura. Al cap d’avall seguirem recte i agafarem de nou una trialera que ens durà als Massets, d’allí pista principal cap a Cal porto o Masia La Fassina i tornada cap a Sitges pel mateix camí que hem fet al matí quan hem vingut, agafarem la trialera de la drecera i arribarem de nou al Caprabo, fí de la ruta.

Total distance: 49979 m
Total climbing: 2198 m
Total descent: -2196 m
Download file: Begues-olesaPerPista.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix