La sortida d’avui és curta però bonica, es tracta de sortir de la plaça del poble com sempre, direcció a Valdesanmartín, la pujada és dura però es pot fer bé, passat el poble comença la pujada més dura fins a l’alt del port, a 1130 metres aproximadament d’altitud.

Una vegada a dalt planegem fins a Castejón de Tornos i comencem la baixada a Báguena per la carretera. Hi ha diversos guals grans que ens permeten gaudir del paisatge, una vegada comencem a baixar trobem una camí a mà dreta que ens porta a la caseta de caçadors de Castejón.

Arribem a la caseta i per la part posterior hi ha una sendera que ens porta a l’alt, a un punt geogràfic que usa l’exèrcit per situar-se i delinear mapes. La vista és realment espectacular.

Donem la volta i ens dirigim a la carretera, però abans d’arribar a mà esquerra hi ha una pista que ens baixa ràpidament, és divertida i poc perillosa. Al primer encreuament a mà esquerra i seguim baixant ràpidament fins a arribar de nou a la carretera que baixa a Báguena.

Una vegada en Báguena tornem per a Villanueva de Jiloca, passant per Sant Martín del Rio i plantant-nos al poble ràpidament

La ruta està feta a l’agost del 2009, són una mica més de 32 Km.

Total distance: 31319 m
Total climbing: 1125 m
Total descent: -1144 m
Download file: Castejon-baguena_course.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà la opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix