Passa per: San Martín del Río, Báguena, Arguilay, Ferreruela de Huerva, Villahermosa del Campo, Romanos, Villaroya del Campo, Retascón, Daroca y Villanueva

La ruta és llarga però amb poca dificultat, es pot fer amb mitjanes superiors als 20km/h.

Anem de la plaça del poble a Sant Martín, fins a Báguena i pugem la rambla a Anento desviant-nos cap al Arguilay, sense arribar a ell, ens anem a la dreta i fem la pujada més forta de la ruta, la que ens portarà a la carretera de Ferreruela de Huerva. Als pocs metres de carretera, ens anem a la dreta per una pista que planejant i després de passar per sota de l’autovia, ens portarà directes a Ferreruela de Huerva.

Creuem el poble i ens anem cap al pont que passa per sobre de la via del tren, ens fiquem per una pista a mà dreta i seguim amb molta velocitat pel tipus de terreny fins a Villahermosa del Campo. Creuem el poble i seguim per pista fins a Romanos, que creuem també.

Als pocs metres en Romanos ens anem a mà dreta, per una pista menys transitada i que inicialment hi ha molta pissarra en el paviment, baixant ràpidament fins a trobar-nos un encreuament, seguim de front per la pista menys utilitzada, és una pista ràpida que ens portarà fins a creuar el poble de Villaroya del Campo.

Creuem Villaroya i seguim una altra pista del mateix estil que hem trobat des de Romanos, fins a Retascón, una vegada creuem el poble de Retascón comencem a baixar primer per asfalt i al poc per pista ràpidament fins a Daroca.

Allí seguim la vora de la rambla principal fins a arribar a un polígon industrial i podem ficar-nos en la rambla una vegada passada la nau de la pastisseria de Manuel Segura. Una vegada arribem a un desviament a mà dreta, deixem la rambla i entrem al poble de Daroca per la porta alta, creuem el carrer major i ens anem direcció a Villanueva de Jiloca vorejant el rio Jiloca per la part d’a baix.

Ruta feta a l’agost del 2009. Arribem a Villanueva amb 49,9km. Jo ho he fet sense parar massa amb una mitjana de 20,9km/h i amb 2 hores 23 minuts.

Total distance: 49940 m
Total climbing: 1089 m
Total descent: -1090 m
Download file: Ferrereruela-Retascon.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà la opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix