Diumenge 9 d’octubre del 2016 vàrem fer la Cuabarrada 2016, la cursa de BTT de Canyelles. Vàrem decidir inicialment no anar a fer temps, sinó anar tots plegats i mirar d’acabar plegats també.

Surt des del poliesportiu de Canyelles, i puja fins el Pic de l’Àliga, un tros per carretera, amb una pujada important de desnivell. Un cop a la urbanització, sense arribar al cim, ens anem desviant per una pista cap a Sant Miquel d’Olèrdola, hi ha la primera trialera, res complicada, però amb pedra.

Anem veien tota l’estona el Castell de Sant Miquel, l’anem rodejant constantment. El primer avituallament es al quilòmetre 15, d’allà anem cap a Viladellops, la resta de punts no els coneixem, estan al voltant de Vilafranca del Penedès i els pobles i polígons dels voltants.

Des de Viladellops anem cap a una part coneguda, la tornada de Gunyoles però amb un recorregut diferent, donem un parell de voltes i tornem de nou a Viladellops, un cop hem passat per darrera de les granges que hi ha sobre la pirotècnica igual a Canyelles.

Ja tornem, baixant de Viladellops cap a la carretera vella de Canyelles a Viladellops, fems uns metres de carretera i pugem per un corriol fins a la mateixa urbanització que hem fet al inici de la ruta quan anàvem al Pic de l’Àliga, tornem cap al Poliesportiu.

Ha estat un circuit nou i interessant, segurament hi hagi algun punt que l’afegim a les rutes conegudes i el fem de nou, no tots perquè n’hi ha que no aporten i a més estan molt lluny per una sortida de matí.

A mi en total m’han sortit 45,79km que hem fet en 3 hores 43 minuts pedalant, a una mitja de 12,3km/h, una velocitat màxima de 49,6km/h, un consum energètic de 2364kcal, una mitja cardíaca de 130 ppm i una màxima de 173 ppm, una mitja de cadència de 71 rpm i un desnivell positiu de 1189 metres i un negatiu de 1191 metres.

Aquí el track grabat pel GPS

Total distance: 45648 m
Total climbing: 1283 m
Total descent: -1285 m
Download file: 09_10_2016.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix