Warning: simplexml_load_file(): /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/uploads/gpx/BergaRessort_course.gpx:9999: parser error : Char 0x0 out of allowed range in /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps-utils.php on line 217

Warning: simplexml_load_file(): <time>2008-10-26T11:31 in /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps-utils.php on line 217

Warning: simplexml_load_file(): ^ in /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps-utils.php on line 217

Warning: simplexml_load_file(): /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/uploads/gpx/BergaRessort_course.gpx:9999: parser error : Premature end of data in tag time line 9999 in /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps-utils.php on line 217

Warning: simplexml_load_file(): <time>2008-10-26T11:31 in /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps-utils.php on line 217

Warning: simplexml_load_file(): ^ in /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/wp-gpx-maps-utils.php on line 217

Sortida dura i llarga feta el 26 d’octubre del 2008. Vàrem trigar més de 4 hores i mitja en acabar-la, comptant amb diversos problemes, alguns aliens i uns altres no.

Organitzada per https://www.facebook.com/mussols.delpedra

La temperatura era de ple estiu, i com feia molt fred al matí hem sortit tapats d’hivern, cosa que ens ha fet passar un munt de calor i limitar-nos a l’hora de pedalar correctament.

D’altra banda hem sortit tard, amb el que no podíem avançar a ningú, i l’escamot no s’ha “dissolt” fins a passat el quilòmetre 10. Comptant amb que hi havia més de 900 participants us podeu fer una idea de el “mogollón” que es va muntar.

Dels 900 participants, 600 van fer el recorregut llarg i la resta el recorregut curt.

La classificació va ser: 344, 345 i 346 tant Gaizka, Fer com jo amb 4h41m. El que va guanyar va fer el recorregut en 2h40m19s, l’últim va entrar en 6h21m50s. Nosaltres vam perdre 30 minuts en aturades, amb problemes amb el Tubeless davanter de la Lapierre de Fer i amb una punxada a la roda de darrera del Gaizka.

Els primers 20 quilòmetres són suaus i es poden fer ràpids, d’aquí es puja ràpidament fins a superar en poc els 900 metres. Aquestes pujades són dures, fins al punt de pujar a peu alguna d’elles, o com a mínim és l’excusa que em vaig posar jo quan el de davant del meu va posar el peu a terra i em va obligar a baixar de la bici a mi també.

A partir d’arribar al cim, gairebé tot el recorregut és ràpid i va baixant fins a arribar a Berga.

Passa per paratges molt bonics, i per alguna finca privada on dedueixo que no es pot circular lliurement, tret que sigui amb autorització, com ha estat el cas d’aquesta cursa.

Hi ha unes baixades tipus “trialera” molt boniques, que es poden fer totes damunt de la bici, menys una que per excés de fang i aigua la majoria de gent la va baixar a peu, i solament un ho va aconseguir damunt de la bici, la resta que ho van intentar, van baixar “amb la bici”.

En resum són un total de 52,75km amb un desnivell acumulat de 2055 metres amb una mitjana de 12km/h aproximadament, amb el que us dóna una idea de la dificultat. Possiblement hi hagi molt fang, com va ser el nostre cas. Gran part de la ruta passa per pista però hi ha bastants quilòmetres que transcorren per senderes i trialeres.

Us deixo unes fotos de la ruta i el track per si el voleu descarregar i fer la ruta.

[maxgallery id=”4440″]

Download file: BergaRessort_course.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix