Sortida des del cadira de l’estació. Pugem la vermella i anem a l’esquerra direcció Planes pel GR10, es una divertida trialera. Un cop arribem a Planes seguim la carretera fins a les antenes que divisem al final del poble, allí seguim per la pista principal, al primer creuament anem a l’esquerra i comencem a pujar fins arribar al final de tot, un cop acaba la pista ample, hi ha una trialera que baixa en direcció a l’estació, la seguim a anem a trobar de nou la trialera de Sant Pierre a Planes del principi, seguim del reves el camí direcció a casa.

Es pot fer amb una hora, es un camí molt divertit, amb poc transit de gent, les 2 trialeres que hi ha son divertidíssimes, algun troç s’ha de posar el peu a terra, però baixant el seien es pot fer quasi tot a sobre de la bici.

A l’hivern fa pinta d’estar nevat i ser poc practicable, al setembre hi ha uns 10 a 12 graus a les 8 del matí, es pot fer tot i que no toca el sol fins que arribem a Planes cap a les 8:30 del matí.

Total distance: 12696 m
Total climbing: 586 m
Total descent: -574 m
Download file: Planes.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà la opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix