Aquesta es la primera ruta que he fet des d’Osseja, es una ruta que he fet amb la gravel, però es pot fer amb MTB sense cap problema.

Surts del mig del poble, de l’església camí de Vallcebollère, es una carretera que no té continuïtat, només arriba al poble.

La carretera es de pujada constant, la ruta son 15km de pujada constant, i es torna pel mateix camí.

Fins a Vallcebollère hi ha uns 6 quilòmetres, asfaltat i senzill de fer.

Un cop al poble, es creua el poble i per darrera hi ha una pujada asfaltada curta i de molt de desnivell que gira a l’esquerre i comença una pista típica del pirineu, es a dir pedra solta, però no gravilla.

Va fent zetes i va agafant alçada, sense cap pèrdua.

Hi ha algun desviament en un parell de revolts que no sé on duen, però no els veig adients per fer amb la gravel i vas pujant fins arribar al final de camí, on arriba un punt on ja no hi ha arbres i només herba, per alçada, estem per sobre dels 2mil metres.

La pista acaba i comença un corriol per anar a peu que segurament es pugui fer amb MTB, tot i que no es veu gaire sortida, es un camí de vaques.

A la baixada es pot parar a l’ermita, cau a mà esquerre, hi ha unes taules per menjar i una font on es pot agafar aigua.

Tornada pel mateix camí que l’anada.

Amb la gravel l’he feta amb 2 hores justes, la pujada serà més ràpida amb la gravel, però la baixada no, amb una MTB es baixarà més ràpid, entenc que el temps total serà més o menys el mateix.

Descarrega el track

Total distance: 30382 m
Total climbing: 864 m
Total descent: -875 m
Download file: OSSEJA, VALLCEBOLLÈRE, ERMITA DE SANT BERNABEU I CIM.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix