Sortim des del telecadira de l’estació d’esquí d’Eina Cambredaze, des de l’entrada de Saint Pierre dels Forcats.

Seguim per la pista verda de baixada, en direcció al creuament de pistes de Eyne a Saint Pierre. La pista es dura de pujada, la mitja es del 18% amb força pedra petita.

Un cop arribem a l’estació de Eyne, sortim al parking i seguim per una pista ràpida de baixada.

Un cop arribem a unes cases anem a l’esquerra per carretera en direcció a Eyne poble per camí, aquí comença la part divertida que dura fins el final, son pistes practicables amb BTT ràpides i divertides.

Passem el poble d’Eyne, anem fins a La Cabanasse, sortim direcció Planes i anem a Saint Pierre, tornem a trobar-nos a l’estació i fem el mateix camí que hem fet al inici però de tornada.

La part més dura es fins arribar a Eyne i la segona un cop arribem al poble de Saint Pierre fins que trobem de nou la pista d’esquí.

Es pot fer amb un parell d’horetes, es molt maca i divertida, tot i que haurem de parar més d’una vegada per apartar els filferro electrificats que hi ha perquè el bestià no marxi dels camps.

No cal dir que la època per fer aquesta ruta es a final de la primavera, l’estiu i la tardor. A l’hivern no es pot fer ja que l’estació està funcionant i a més hi ha neu, cosa que dificulta la ruta.

Total distance: 18395 m
Total climbing: 724 m
Total descent: -720 m
Download file: Eine.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà la opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix