Sortida de Sitges, direcció al Caprabo i anem cap a Ribes, deixant l’Aldi a mà dreta, un cop a Ribes, just abans d’entrar al pont que creua la carretera anem a mà dreta per un caminet estret i molt bonic que ens portarà a Valles Altos.

Allí seguirem per la urbanització fins a deixar-la i seguir per una pista petiteta, amb una pujada forta en algun punt i que ens portarà a la Granja Escola, que deixarem a la dreta i anirem a creuar la urbanització fins al final, per entrar al parc Natural de Garraf.

 Un cop al parc, hi ha un encreuament a la dreta, que agafarem, ja que ens deixa als Massets, per una baixada que habitualment hi ha rieres de baixar aigua, però que tot i que és molt tècnica es pot baixar sense posar el peu a terra.

Un cop a vall, anem a la dreta cap als Massets de Baix i un cop trobem el encreuament cap al GR92, anem a l’esquerra cap a la pista principal de Sitges a Olivella, compte amb la cadena.

Sortim a la pista i agafem el caminet que tenim just a davant que ens deixarà després d’una pujada al parking de cotxes de Jafra, allí anem a l’esquerra cap a la Plana Novella, que creuarem pel parking i seguirem camí a Begues, un cop trobem el encreuament que ens deixa a l’esquerra cap a Can Grau, recte a Begues, anirem a la dreta, compte amb la cadena, ens portarà a Vallgrassa, que deixarem a mà esquerra i seguirem recte cap a la carretera de Castelldefels a la Plana Novella.

Creuem la carretera i seguim per la trialera, en aquest cas la de la dreta, que es pot fer sencera a sobre de la bici, tot i que espanta una miqueta. Un cop finalitzada la trialera, seguirem el caminet fins a sortir a la pista principal, anirem a la dreta cap a l’encreuament de Sitges a Jafra/Olivella de nou. A mà esquerre cap a Sitges, passant pels caçadors i fent la trialera de rigor després del Collet de la Fita, i acabarem passant per davant del Caprabo i ja hem acabat la ruta.

Total distance: 44592 m
Total climbing: 1522 m
Total descent: -1512 m
Download file: Ribes, Valle Al.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.
 

Digues si t'ha agradat

Comparteix