Gunyoles, St M d’Olerdola, Pic Àliga, Vilanova

Ruta llarga, pistera a l’inici, però acaba amb unes bones trialeres al final.

Sortim de Sitges, anem cap a Sant Pere de Ribes i ens desviem fins a Can Lloses. D’allà seguim uns kilòmetres per carretera i agafem el camí que hi ha a la dreta que ens durà fins a Can Suriol, la masia que hi ha a la carretera de Olivella, just abans del pont que creua la riera.

D’allà anem per pista fins a Les Gunyoles, camí ràpid i sense cap complicació.

Un cop a Les Gunyoles seguim pujant però ens desviem a la dreta per baixar cap al Pla de Vilafranca del Penedès.

Seguim ciclant per Muntanya fins a Sant Miquel d’Olèrdola, no hi arribem, ens quedem a la cimentera que hi ha anant cap a Viladellops.

Creuem la carretera i seguim per pista deixant el castell de Sant Miquel a dalt a l’esquerre. La pista segueix sense cap dubte fins arribar a una urbanització que hi ha a sobre Canyelles, just darrera del Pic de l’Àliga.

Allà hi ha la opció d’anar cap a la Casa Alta i tornar pels Fons de les Oliveres per pista o la que tenim marcada nosaltres que ens dur al Fons de les Oliveres però agafem uns corriols que hi ha baixant, molt tapats per la vegetació i que li donen un gust interessant a la ruta.

Un cop al Fons de les Oliveres seguim avall fins arribar al camí, que ens duria a Canyelles a mà esquerre, però que anem cap a la dreta fins trobar una Masia gran amb una olivera a la plaça que hi ha davant.

Allà agafem la última trialera del dia, que ens dur a la pista que va cap a Vilanova i la Geltrú.

D’allà anem a buscar la Mahle al costat dels cines Laurent i anem tornant cap a l’Antic Casino de Barcelona i cap a l’Hospital els Camils.

Seguim per Puigmoltó cap al Velòdrom i ja estem a Sitges, entrem a Sitges per la carretera principal, però podem tallar la ruta quan vulguem.

La ruta esta gravada en 3 de maig del 2015.

Distància total: 54221 m
Ascensió total: 1073 m
Descens total: -1111 m
Descarregar
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix

Leave a Reply


Este sitio usa MATA-HOYGAN para eliminar el Lenguaje HOYGAN y Censurar el Lenguaje Obsceno.