Can Mitjans per corriol

Aquesta ruta es nova només en un trosset.

Sortim del Caprabo a Sitges, pugem la Fita i baixem als Massets pels Holandesos, la Casa Nova i la Fasina. La pujada es pel corriol que hi ha a mà esquerre de la pujada directe dels Massets a Quatre Camins.

Un cop a dalt, baixem per la trialera que hi ha darrera i anem pujant com si anéssim a buscar el cementiri d’Olivella, però no hi arribem, anem a l’esquerre per un corriol que ens deixa a Can Suriol.

D’allà per la pista de la riera cap a Olivella i agafem la pista de tornada que fem quan baixem a Santa Susana, es la que hi ha just al primer revolt baixant d’Olivella a la dreta, tot i que nosaltres l’agafem a l’esquerre, perquè anem cap a Olivella.

Seguim pedalant fins passar la primera cadena i l’entrada al corriol de pujada que ens dur a la pista de Can Grau a Olesa.

Aquí es on ens desviem i anem a mà esquerre per una pista poc marcada i diria que amb poc transit també. Es una pista maca de fer, creua la riera un parell de cops, es pot fer tota a sobre de la bici. Ens dur, sense cap pèrdua, a sobre de la maria que ens trobem quan baixem Santa Susana i seguim fins a la urbanització de Can Mitjans que pertany a Avinyonet del Penedès.

D’allà el camí ja es conegut de nou, tornem pel corriol que ens dur fins a la pista de Olesa de Bonesvalls a Can Grau. La pista esta tancada a la circulació de persones i bicicletes de gener a juny per perill de repoblació de fauna autòctona, s’ha de vigilar quan s’hi va. Es un tros de pista ràpid i divertit, amb poc perill, però per gaudir.

Un cop a la pista la tornada es bastant coneguda, fins a Can Grau deixant l’Avenc de l’Esquerrà a mà dreta i fins a Quatre Camins baixant pe GR5. De Quatre Camins fins als Massets baixem pel mateix corriol que hem pujat inicialment i per la Fasina cap a Sitges de nou.

Surten 45,85km amb un desnivell que ronda els 1100 metres tan positius com negatius. Es pot fer en 3 hores i mitja sobradament. La ruta l’hem feta el 21 de setembre del 2014 per primer cop, si més no la part nova.

Distància total: 46017 m
Ascensió total: 1120 m
Descens total: -1114 m
Descarregar
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix

One Comment

  1. Pingback: Ruta nova Can MitjansGarraf en BTT

Leave a Reply


Este sitio usa MATA-HOYGAN para eliminar el Lenguaje HOYGAN y Censurar el Lenguaje Obsceno.