Ahir vaig sortir amb la gravel, un radi trencat. El vaig canviar, vaig haver de canviar el cap del radi també, això vol dir tubelitzar de nou. No vaig fer la roda sencera, vaig mirar de fer un “apanyo guarru” que no ha funcionat.

L’Oleguer em va dir de sortir aquest matí, havíem quedat a les 6:45 al Caprabo, he sortit de casa a dos quarts de set del matí amb la gravel, la roda estava tocant a terra, l’he deixat a 3BAR i a l’alçada de la rotonda d’entrada a Sitges, la del “Corazón Partio” he fet mitja volta i cap a casa, no ha aguantat.

He agafat la Niner i he sortit volant cap al Caprabo, l’Oleguer estava esperant-me.

No venia amb la roba dels Tarats del Garraf, però avui he sortit amb un Tarat del Garraf 😊

Hem pujat el collet de la fita i hem anat cap als Holandesos, m’ha dit de fer una trialera nova que no havia fet mai, es la que es va obrir per fer la Sitges Rock Trail.

Diguem que quan agafes el desviament a la dreta per anar cap als Holandesos, recte baixaries cap a Can Marcer, al cap d’uns 50 metres, a l’esquerre, comença un corriol de pujada que té algun punt que s’ha de fer a peu, però poca cosa.

Després planeja i al final baixa, es fa bé.

Acabes al camp que no està llaurat que arribes igualment baixant pel corriol de la Casa Nova.

Pujada cap a Jafra, baixada per darrera del cadenat del pàrquing fins a la pista de la Fassina a Quatre Camins, hem seguit recte cap als Masets de Baix i hem anat a la dreta per anar a buscar la trialera que puja fins a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Foto de rigor, l’Oleguer dur una Orbea Oiz molt bonica, no l’havia vista encara.

Hem seguit fins a la pista i baixat per la trialera que cau per darrera, baixada per la pista cap a Mas Milà i a l’esquerre pujada pel corriol cap a Can Pere de la Plana.

Al arribar a la urbanització hem baixat recte per la trialera que et deixa a la part baixa de Can Lloses i hem anat a buscar la tornada pel sender de la riera, per agafar la pista cap a les Casetes d’en Portacreu, cap al polígon Mas Alba i cap a casa.

En total m’han sortit 23,22km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 15,7km/h amb un desnivell positiu de 561 metres i 560 metres de negatiu, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 195W, màxima de 687W, mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 75% i màxima de 161 ppm que és el meu 88%, 1169 calories de consum energètic i bona temperatura, 16,9 graus de mitja amb una mínima de 13 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 23525 m
Total climbing: 602 m
Total descent: -607 m
Download file: 04_07_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix