Avui he sortit amb la gravel, amb la Finna Taroko, era d’hora, faltava un quart d’hora per les 7 del matí que he encarat el polígon Mas Alba, sense massa pressa.

Pujada del Collet de la Fita, amb llum i sense problemes, però el dia es fa més curt ja, es nota.

Al pàrquing de la Fita duia un quart d’hora, he seguit sense massa pressa cap al Mas Maiol i el mirador dels caçadors, per anar a la dreta cap als Holandesos i pujar cap al pàrquing de Vallgrassa.

M’he adonat que la roda de darrera feia un soroll estrany i he parat a mitja pujada de ciment abans d’arribar a l’entrada de Can Planes i he vist que un radi de la roda de darrera, de la banda de la pinyonera, estava trencat per la meitat, ni pel cap del radi ni per la part que toca el “buje”, un pel estrany.

He mirat de doblegar un pel una part del radi perquè no molestés gaire i pogués seguir pedalant i amunt.

Al arribar a la part on acaba el ciment he tornat a parar, he hagut de doblegar l’altre part del radi, feia soroll.

Just on he parat he trobat una llauna de cocacola, encara amb líquid.

Suposo que algun IMBÉCIL ha pensat que el parc natural es un abocador i que les deixalles desapareixen soles del terra. Ja em toca molt els nassos que la gent ho faci al carrer, no cal dir que i com me’ls toca que ho facin a la muntanya.

He acabat de buidar la llauna de líquid i me l’he endut, hi ha un contenidor al pàrquing de Vallgrassa, no l’he pogut reciclar on toca, però si més no, l’he treta del parc natural.

Baixada cap a Vallgrassa, la roda de darrera es movia un pel més del normal de forma lateral, però no tocava el quadre, cap problema.

Des de la carretera, ja a la Plana Novella, cap a Can Grau per pujar al palau per la pista de darrera.

Entrada de nou al parc natural, baixada a Jafra i pujada per Can Marcer cap al mirador dels caçadors i tornada de rigor, pel pàrquing de la Fita a la dreta cap a Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu, les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, pujada cap a Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

M’he passat pel Tactic al carrer Europa a comprar un radi, es un 275mm, el tenien de 1.8, ja em va bé, el muntaré més tard, no haig de treure el neumàtic, serà fàcil espero.

En total m’han sortit 29,36km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 20,8km/h amb un desnivell positiu de 597 metres i negatiu de 618 metres, una cadència mitja de 74 rpm, una potència mitja de 205W, una màxima de 801W, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 72% i una màxima de 162 ppm que és el meu 91%, un consum energètic de 1173 calories i no gaire calor per ser estiu, 20 graus de mitja i 18 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29663 m
Total climbing: 651 m
Total descent: -658 m
Download file: 03_07_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix