Avui tinc festa a la feina, he volgut repetir la sortida d’ahir, però a un ritme més normal.

Sense pressa, he sortit de casa amb la FeltDD30, amb la Fatbike que faltaven 4 minuts per les 8 del matí, he encarat les antenes i per pista amunt fent zetes fins que arribes a dalt, al tancat elèctric.

Aquesta nit ha caigut un xàfec molt important, i estava tot molt moll, però m’he trobat menys fang del que pensava.

He baixat cap al Refu de Nahuja i pista avall cap a la carretera.

Des d’allà pujada cap a la taula d’orientació de Santa Leocadia i seguint carretera amunt primer i després per pista fins al Refu de Santa Leocadia.

A partir d’aquí queden uns 5 quilòmetres de pujada amb un desnivell d’uns 300 metres aproximadament, es fa molt bé.

Pujant tranquil·lament he arribat a la base de l’estació d’esquí.

No he volgut seguir amunt com vàrem fer ahir per arribar als 1000 metres de desnivell positiu, a mi no em preocupa no arribar-hi, amb la gent que anava ahir si.

He passat pel lateral del tancat elèctric i avall pel sender primer i per la trialera després.

Molt moll, molta aigua que saltava de la roda de davant a la cara.

La part final m’agrada, tot i que té un punt un pel perillós de poder caure, però es baixa molt lent, si hi hagués una caiguda no seria res important crec, però hi ha molta pedra solta i inclinació.

Carretera avall cap a Err fins a les piscines i pel sender que va vorejant la carretera fins a Santa Leocadia, després Nahuja i cap a Osseja.

He parat el GPS amb 25,58km i amb 2h 6m a una mitja de 12,1km/h amb un desnivell positiu de 925 metres i negatiu de 924 metres, una cadència mitja de 68 rpm, una mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 69% i una màxima de 156 ppm que és el meu 85%, un consum energètic de 1348 calories i avui més fresca, temperatura mitja de 12 graus i mínima de 10 graus, son 5 graus menys que ahir a la mateixa hora.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25861 m
Total climbing: 954 m
Total descent: -954 m
Download file: 01_07_2024.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix