Ahir vaig sortir, a un ritme prou interessant, trobant-me bé i suposo que amb el Hematòcrit pels núvols després dels 3 dies de Le Petit Canadà, ja que la sortida de dijous va ser bestial amb temps i ritmes, la d’ahir també i la d’avui també.

Ahir vàrem anar a dormir amb un pel més de cervesa del que tocaria, vàrem anar a Prats, hi havia un festival popular de música i cultura anomenat Sons de l’Era.

VĂ rem sopar malament, picant quelcom i bevent cervesa durant hores.

Al llit que era quasi mitja nit i m’he despertat sense despertador a les 6, he fet uns temes de feina que tenia pendents i he sortit amb la Fatbike, tot i que el Garmin m’ha dit que no fes res, que no havia descansat prou.

Passaven 5 minuts de dos quarts de vuit del matí que he encarat les antenes, no he volgut pujar a ritme, he pensat que millor pedalar que quedar-me al llit, però tampoc sortir amb el ganivet a les dents.

M’he trobat millor del que creia i he anat pujat assegut tota l’estona a bon ritme i sense baixar pinyons on normalment els baixo.

La pujada de terra, que es pista al 100%, la conec perfectament, l’he fet molts cops, per tan tinc clar on hi ha un pel més d’inclinació i on no, i també els temps que faig, però m’he trobat que girava l’últim revolt amb 36 minuts, he pensat que segurament baixaria de 45 minuts que es un bon temps.

Crec que el meu record son quasi 43 minuts amb la Niner, però es que avui he pitjat el botó del Lap quan he passat el tancat elèctric amb 40 minuts i 04 segons, un super temps 🙂

Son 6,51km amb un desnivell de 480 metres positius des de la porta de casa, no està malament, es una pujada de quasi tres quarts d’hora, avui 5 minuts menys.

M’he anat trobant bé tota l’estona, però no he pensat en cap moment que tant bé.

Foto de rigor i acabat de pujar uns últims metres d’un fals pla i baixada al Refu de Nahuja, després pel corriol que baixa cap a Nahuja i anant a buscar de nou la pista que he pujat una estona abans.

Tornada cap a les antenes i he anat cap a la trialera del poble de Nahuja, que m’he trobat tancat amb un fil elèctric, hi ha cavalls buidant herba.

De nou tancat elèctric a la part baixa i pel corriolet que voreja el riu, molt enfangat avui, cap a Osseja i cap a casa.

M’he sortit 14,05km que he fet amb 1h 04m a una mitja de 13,2km/h, aquesta ruta la faig amb mitges de 12km/h normalment. El desnivell positiu de 546 metres i el negatiu de 545 metres, la cadència mitja de 71 rpm, la mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 74% i la màxima de 173 ppm que és el meu 97%, avui si que ha pujat un pel més del normal el pols cardíac. 748 calories de consum energètic i menys fresca que ahir, 10 graus de mitja i 9 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 14265 m
Total climbing: 561 m
Total descent: -562 m
Download file: 26_05_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix