Abans d’ahir vaig sortir amb la Jet9RDO, vaig trencar un radi de darrera i al final el fre de davant feia soroll, suposo que devia anar just de pastilles.

Ahir vaig desmuntar la roda de la bici, treure la pinyonera, la roda i el nuvetubeless i fer un foradet just al radi fet malbé.

Cap del radi fora, radi fora també i tenia un radi a casa, de recanvi i de la mida que em calia per la banda de la pinyonera de la roda de darrera, per tan va ser fàcil, radi muntat i cap de radi nou també.

El cap del radi era negra, la resta eren de color metàl·lic, no passa res.

Un cop muntat, vaig muntar la roda a la bici i ajustar la llanta amb un aparell que vaig comprar ara fa uns mesos, per recomanaciĂł del Fer de BikeIT per ajustar la llanta des de casa. Es una peça que es munta al basculant i que permet ajustar la llanta, el que no permet es “aparaiguar” la llanta, perĂČ si nomĂ©s es un radi, es fĂ cil.

Li vaig fer un vĂ­deo al Santi, que en parlĂ vem el diumenge passat.

DesprĂ©s vaig posat quasi una volta sencera de cinta tubeless, just abans i desprĂ©s de la vĂ lvula, ja que no vaig treure tota la cinta que hi havia, nomĂ©s vaig treure amb un cĂșter el forat de rigor per treure el cap del radi. Un drap per netejar la resta de lĂ­quid tubeless i llestos.

Xurro de nuvetubeless i neumĂ tic muntat i vaig comprar una manxa de peu de la gent de PRO que permet carregar un dipĂČsit i amb una maneta que tĂ©, deixa anar tot l’aire de cop, per tan, permet talonar els neumĂ tics a casa si no tens un compressor, que es el meu cas.

Aprofitant vaig mirar com estaven les pastilles de fre, i estaven molt molt molt justes.

A davant ja venia tocant metall amb metall, a darrera estava a punt.

Pastilles noves originals de Formula davant i darrera i bici llesta.

Aquest matĂ­ he sortit, per repetir la ruta que vaig fer el dimarts, la de rigor quan surto amb la Niner.

Passava un quart d’hora de les set del matí, he encarat el polígon Mas Alba, pujat el collet de la Fita, mirador dels caçadors, baixada cap als Holandesos, camí de la casa nova fins al creuament de la Fassina i pujada cap a Jafra.

Baixada pel camí de darrera cap a la pista de la Fassina als Masets de Dalt, he anat cap a als Masets de Baix per anar a buscar la trialera de la pujada cap a la pista de Can Pere de la Plana fins a Quatre Camins, caiguda per la trialera de darrera i pista avall cap a Mas Milà, per anar a l’esquerre cap a Can Pere de la Plana pel corriol marcat amb un GR.

Des de Can Pere de la Plana, cap a la Granja Escola i baixada cap a darrera de Can Lloses, per tornar cap a Sitges pel corriol que voreja la riera i ja a la pista cap a les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

En total m’han sortit 24,94km que he fet amb 1h 30m a una mitja de 16,5km/h amb un desnivell de 552 metres positius i 554 metres negatius, cadĂšncia de 74 rpm, potĂšncia mitja de 217W i mĂ xima de 712W, mitja cardĂ­aca de 135 ppm que Ă©s el meu 75% i mĂ xima de 163 ppm que Ă©s el meu 91%, 1324 calories de consum energĂštic i temperatura com abans d’ahir, 7 graus de mĂ­nima i 11 de mitja.

Al arribar a casa m’he adonat que la roda de darrera anava un pel frenada, aixĂ­ que he ajustat les pinces de fre de davant i de darrera pel proper dia i el Garmin Epix 2 em deia que el Rotor 2 Inpower anava just de bateria, per tan, he posat a carregar el potenciĂČmetre per tenir la bici llesta per la propera sortideta.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25155 m
Total climbing: 579 m
Total descent: -587 m
Download file: 21_03_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix