Avui he sortit amb la Niner Jet9RDO, ara fa uns dies que no la treia a passejar, sortideta de rigor d’una hora i mitja i a casa.

He sortit cap a un quart de vuit del matí, pujant Bonaire amunt em trobo una furgoneta blanca que veig que es mou cap a la cantonada del carrer, cap a mi i comença a cridar “es contradirección gilipollas”.

M’ha semblat una bona manera de començar el dia, que a més es Sant Josep, el dia del pare.

Li he preguntat perquè em cridava i ha seguit repetint la mateixa cançoneta.

Es una furgoneta que recull roba de l’hotel Platja d’Or als matins i dur roba neta, el “cridaner” es un home d’uns 40 a 45 anys passat de pes, amb poc pel i el que té llarg i no gaire net que el tinc més que vist quan trec el gos als matins, llàstima de persona, crec que ni per fer menjar de gos serviria.

Res, he seguit amunt cap al polĂ­gon Mas Alba per pujar el Collet de la Fita i anar cap als Holandesos, baixar per la casa nova cap al creuament de la Fassina i amunt cap a Jafra.

M’he quedat clavat a la trialera del revolt de pujada a Jafra, així que he aprofitat per fer la foto de rigor i llestos.

Pujada a Jafra, baixada pel camĂ­ del pĂ rquing cap a la pista de la Fassina als Masets de Dalt i seguint recte cap al GR92 de la Cova Negra, he anat a buscar la trialera que puja al lateral de la pista dels Masets i que et deixa a la que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Trialera de l’altre banda de la pista i cap a Mas Milà.

En algun moment pujant o baixant la trialera dec haver trencar un radi, he començat a escoltar un soroll, però he vist que tot i que la roda de darrera anava ballant, podia seguir, no he parat.

Al corriol que puja cap a Can Pere de la Plana he notat un soroll, però no he parat, he seguit pujant i he acabat parant a dalt a Can Pere de la Plana, just cap a la granja escola, abans de començar a baixar, abans de la cadena.

He trobat el radi trencat, de la banda de la pinyonera.

Es una merda, haig de trobar el radi, però haig de canviar-lo, ajustar la roda i tubelitzar-la de nou, em fa molta mandra, però no tinc més remei.

Crec que el soroll era de pastilles de davant, feia soroll de metall, així que la resta de la tornada ha estat tirant més de fre de darrera que de davant.

Un cop he aparegut a darrera de Can Lloses, primer pel corriol que voreja la riera i després per la pista cap a les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

En total m’han sortit 24,88km que he fet amb 1h 28m a una mitja de 16,9km/h amb un desnivell positiu de 542 metres i negatiu de 553 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 203W, màxima de 697W, mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 75% i màxima de 171 ppm que és el meu 96E, 1210 calories de consum energètic, i tot i que he sortit de tardor, crec que m’he abrigat massa, 8 graus de mínima i 11 de mitja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25105 m
Total climbing: 581 m
Total descent: -586 m
Download file: 19_03_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix