Amb molt poques ganes, però he sortit avui, la part bona es que he trobat fang, es a dir, ha plogut i el parc natural segur que ho ha agraït.

Volia anar al mar, hi havia ones, però la pega es que hi havia molt de vent, per tan amb el paddle surf no es pot surfejar bé, es molt molest i a més el vent venia de terra a mar.

He inflat la gravel i he sortit de casa a dos quarts i mig de vuit, encarant el polígon Mas Alba, per pujar pel Collet de la Fita primer i cap al mirador dels caçadors.

Allà he baixat cap als Holandesos i pàrquing de Vallgrassa.

Abans d’arribar al pàrquing he parat a fer la foto de rigor, hi havia una llum molt xula i he pensat que  la foto quedaria bé.

Baixada cap a Vallgrassa, després la Plana Novella, pujada per darrera fins el palau i entrar de nou al parc natural.

Ja encarant Jafra i can Marcer.

Duia un mal temps, per mi un bon temps es arribar a Can Marcer amb una hora i passava un minut i 15 segons, el ritme no ha estat sobre la mitja i les ganes tampoc.

He pujat cap al mirador dels caçadors de nou i a l’alçada del pàrquing de la Fita a la dreta, per tornar a casa per Mas Alba, Les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

En total m’han sortit 29,51km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 20,9km/h amb un desnivell positiu de 606 metres i negatiu de 613 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 218W, màxima de 750W, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 73% i màxima de 170 ppm que és el meu 95%, 1240 calories de consum energètic i temperatura relativament alta, 10 graus de mitja amb 6 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29675 m
Total climbing: 643 m
Total descent: -651 m
Download file: 11_03_2024.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix