Mala sort la meva, la última sortida amb la Finna Taroko va ser la que vaig punxar la roda de davant de la bici, vaig reparar la roda, però no va quedar bé.

Li vaig deixar la gravel al Pedro la setmana passada, va haver de posar càmera, el líquid no va tapar el foradet del neumàtic.

Ahir vaig muntar neumàtic nou, també vaig tubelitzar de nou la roda, però a l’hora de posar la vàlvula, el forat que va fer la vàlvula va ser massa gran, li vaig donar un quart de volta més de cinta pensant que quedaria arreglat, però avui m’he adonat que no.

La vaig inflar a 3 BAR, perfecte, però al cap d’una bona estona ja no estava a la mateixa pressió, avui he sortit amb ella, i igual.

Passaven 2 minuts de dos quarts de vuit del matí, he encarat el polígon Mas Alba per pujar el Collet de la Fita, aquestes hores encara es fosc, fins que facin el canvi d’hora.

Al pàrquing de la Fita amb un temps normal, i cap al mirador dels caçadors, però abans d’arribar-hi he pensat en baixar a Vallcarca i pujar a Campdasens.

Baixada bé, però amb cura, poca llum i no tenia clar que tal aniria la roda de davant, he arribat sense mirar el temps amb 29 minuts a Vallcarca, que es un bon temps.

Pujada per la pista encimentada que va cap a Campdasens i al acabar la pujada, després de la cadena a la dreta, cap al punt de guaita, per fer una foto espectacular de la sortida de sol sobre el mar.

Allà he vist que la roda de davant havia perdut, però encara es podia rodar bé.

He baixat cap a la pista i he pujat cap a Campdasens.

Al arribar al cim, abans de començar a baixar cap a Can Lluçà, he mirat d’inflar la roda i he notat que començava a sortir líquid de la vàlvula, MERDA.

No he tocat res, si perd per la vàlvula, per molt que li posi aire, seguirà perdent i serà pitjor.

Ritme lent i pes endarrere, tornada super tranquil·la mirant d’evitar donar un cop a la llanta i foradar de nou el neumàtic, que aquest es nou.

He aguantat fins que he trobat la pista que puja de Can Marcer, allà he hagut de jugar-me-la i posar aire, ja anava amb el xurro directament.

Ha entrat aire, més del que em pensava, i m’ha donat per tornar a bon ritme, tot i que m’he endut un ensurt per un Nissan Patrol que pujava amb un parell d’avis conduint a tota castanya.

He parat a la benzinera per inflar de nou i cap a casa, miraré de tornar a tubelitzar-la de nou més tard, a veure si aguanta aquest cop.

En total m’han sortit 27,98km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 19,3km/h amb un desnivell positiu de 647 metres i negatiu de 648 metres, cadència mitja de 72 rpm, potència mitja de 206W, màxima de 1012W, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 73% i màxima de 159 ppm que és el meu 89%, consum energètic de 1213 calories i encara temperatura d’inici de tardor, 17 graus de mitja i mínima de 14, a veure si comença la tardor de veritat ja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28216 m
Total climbing: 674 m
Total descent: -670 m
Download file: 19_10_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix