No he dut cap bici aquests dies, ahir vaig sortir a córrer i avui volia sortir amb la FatBike (gorda) a fer una volta que tenia al cap, però al final ha estat més curta.

Ens hem adonat a dos quarts de set del matí que no hi havia aigua, he anat a veure si hagués saltat algun automàtic de la comunitat, però estava tot correcte.

M’ha preguntat una veïna des del seu balcó si tenia aigua, he entès que el problema no era nostre, li he dit que no, que estàvem igual.

Sense aigua, no hi ha dutxa, per tan, no podia sortir a fer esport, ni rentar-me les dents al llevar-me he pogut avui.

Ha vingut l’aigua que devien passar 20 minuts de les 8 del matí, ja havia fet unes coses que tenia pendents de feina i he pensat en sortir, curt, una horeta.

M’he canviat i cap a dos quarts i mig de nou del matí he encarat la plaça del poble, baixada al llac i cap al càmping de Palau de Cerdanya.

Pujada per la pista, com sempre.

Al Mas Tartas amb 25 minuts, un minut més lent que amb la Niner Jet9RDO, es nota molt el gruix dels neumàtics i el pes de la bici. El gruix es nota molt al girar, la bici no gira, t’has de tirar amb ella per fer un revolt.

Al creuament de la pista a l’esquerre i al quilòmetre 9, he fet el tancat elèctric a l’esquerre, per anar cap a la trialera de la Pupi, on hi ha el tobogan que et deixa just a l’inici de la pujada al mirador de la Pupi.

Corriol avall fins trobar la pista i després el carrer, ja al càping d’Osseja, creuar el poble i cap a casa.

He arribat amb 12,50km que he fet amb 56 minuts, a una mitja de 13,2km/h, amb un desnivell positiu de 475 metres i negatiu de 441, cadència mitja de 69 rpm, mitja cardíaca de 130 ppm que es el meu 73% i màxima de 158 ppm que es el meu 89%, fresquet, 14 de mitja i 11 de mínima, un grau més que ahir corrent, però una hora més tard de sortida.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12706 m
Total climbing: 483 m
Total descent: -485 m
Download file: 08_09_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix