Aquest matí he sortit sense pressa a pedalar, no tenia intenció de fer cap bon temps, volia pujar amb la gravel, la Finna Taroko a Coma Morera.

M’he llevat sense despertador, he tingut coses a fer i m’he demorat una hora i mitja aproximadament abans de sortir, rodes inflades de la gravel, que fa dies que no la treia a passeig.

Eren dos quarts de nou del matí, amb calor ja, el cap de setmana serà interessant de temperatura, he encarat el càmping d’Osseja i per darrera comença la carretera en molt mal estat que puja fins a Coma Morera.

M’he trobat a darrera del càmping tres balles i un cartell on indica que estem en nivell 2 d’incendis i que no poden circular vehicles amb motor, perfecte, només bicicletes, tota la carretera per nosaltres i sense perill de trobar algun “sonat” amb cotxe a lo “Carlos Sainz”.

He anat fent, sense complicar-me la vida, combinant assegut i dempeus, per anar descansant el cul.

Just al creuament, al km 6.8, he anat per la banda dreta de la carretera, es més llarg, però he pensat pujar per la dreta i baixar per l’esquerre.

Quan s’ajunten de nou ambdues carreteres per encarat els últims 3 quilòmetres aproximadament fins a Coma Morera, m’he trobat un parell de ciclistes, un amb gravel i l’altre amb carretera.

Anaven a un ritme molt lent, els he passat i els hi he dit bon dia, per descomptat.

M’he plantat al cim de Coma Morera amb 1h 28m per fer 19,2km amb un desnivell positiu de 1043 metres i una mitja de 13km/h, la potència mitja de 240W, la màxima de 495W que son 5,88W/Kg. La mitja cardíaca de 125 ppm i la màxima de 147, el cor no ha pujat molt, però tampoc he forçat gaire.

Al cim, foto de rigor, i tornada.

Al baixar, a uns 800 metres del cim, m’he tornat a trobar de nou els 2 ciclistes, els he saludat de nou i avall.

He baixat per la dreta, es un pel emprenyador, ja que de baixada hi ha uns 15km que no has de pedalar, només frenar i poc més.

M’he trobat més ciclistes que pujaven, 2 gravels que pujaven juntes i després un parell de gravels més que anaven separats, també un parell de BTTs i al final un parell “d’avis” amb BTT elèctrica a ritme “molt tranquil”, fent servir més bateria del que seria normal.

M’he planat a casa amb 34,26km que he fet amb 1h 56m a una mitja de 17,7km/h un desnivell de 1072 metres, una cadència mitja de 68 rpm, potència mitja de 189W, màxima de 495W, mitja cardíaca de 116 ppm que és el meu 66% i màxima de 147 ppm que és el meu 83%, consum energètic de 1492 calories, un pel més de calor que ahir, 18,9 graus de mitja, mínima de 15 graus i màxima de 25 graus.

El Garmin m’ha donat un nou VO2 Max de 61, que està molt bé, per un aficionat com jo, content de seguir millorant, si més no, mantenint-me.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34591 m
Total climbing: 1032 m
Total descent: -941 m
Download file: 19_08_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix