Dilluns descans, diumenge li vaig donar bé, dimarts vaig caminar uns 14km duent el cotxe a carregar, res de bici i ahir dimecres 5 horetes de cotxe per anar des de Villanueva de Jiloca fins a Osseja, aquest matí he sortit una estona, curta, ràpida i tard, ahir a nit vàrem ficar-nos al llit tard, petant la xerrada amb uns amics eren quarts d’una del matí.

M’he llevat sense pressa, devien faltar uns 20 minuts per les 8 del matí, estendre la rentadora, inflar les rodes de la Niner, adonar-me que em falta líquid tubeless a ambdues rodes 🤦‍♂️ (l’he demanat, a veure si arriba a temps) i sortir.

Eren quasi dos quarts de nou que he sortit camí del llac, després cap al càmping de Palau de Cerdanya i amunt per la pista.

Al final de la primera pujada, on es divideix, hi havia una balla i una senyal de prohibit passar, estem en fase 2 d’alerta per incendis, no es pot passar amb cap vehicle motoritzat, però si en bicicleta, cavall o a peu.

He anat cap a la dreta, com sempre, m’agrada més.

Hi ha una segona balla, es passa pel lateral.

Avui he aconseguit pujar el pols, habitualment aquí a la Cerdanya no em puja el pols, em costa molt, suposo que el cos s’acostuma a l’alçada i no puja igual.

Feia calor, però no com a Sitges o a Villanueva de Jiloca, quan hi ha ombra dels arbres, s’està molt bé.

He seguit pujant a bon ritme.

Quan s’ajunten ambdues pistes, m’he posat de peu per mirar d’augmentar el ritme un pel, tot i que el Garmin Epix 2 m’ha dit que no he dormit com hauria, el nivell d’entrenament avui era prou adient, no òptim, però bé.

La idea era arribar a l’alçada del Mas Tartas amb menys de 25 minuts, però anava veient el ritme i el temps i he pensat que no arribaria, al final amb 24 justos.

Combinant de peu amb assegut i pujant el ritme quan el cos em deixava he arribat al creuament per seguir recte i fer la trialera de la Pupy, el que he fet o a la dreta, per seguir per la pista principal, amb 33 minuts, faltaven uns 10 segons, però no es un mal temps.

A partir d’aquí, seguint recte, pista més trencada, però en bones condicions fins arribar a l’entrada a l’esquerre que baixa cap a la trialera dels tobogans del mirador de la Pupy.

Hi ha 5 tancats elèctrics, la última part es la més bonica i divertida, que es on he parat a fer la foto.

M’he endut un ensurt al tobogan, m’ha marxat de davant, no l’he entrat bé, i he acabat empalmant tots els revolts malament, amb cura no m’he caigut, però m’he acollonit un pel.

A la part final arribes al cĂ mping de Osseja i cap a casa creuant el poble, que per cert, avui ple de gent, es nota que es agost i hi ha un munt de gent de vacances.

En total m’han sortit 12,60km que he fet amb 55m 15s a una mitja de 13,7km/h amb un desnivell positiu de 445 metres i negatiu de 437  metres. Cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 217W, màxima de 600W, mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 79% i màxima de 160 ppm que és el meu 90%, temperatura mitja de 20 graus, mínima de 19 i màxima de 25, es molt alta, però encara es pot sortir als matins.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 12796 m
Total climbing: 440 m
Total descent: -437 m
Download file: 10_08_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix