Avui fa 4 mesos i un dia que estic sense la Finna Taroko, tenia la gravel a BikeIT per reparar el fre de davant, es va fer malbé.

Entre una cosa i l’altre, garanties i que el Fer es va equivocar i va enviar a reparar el fre de darrera, que era el de davant que estava fet malbé, he estat 4 mesos sense la gravel.

No hi ha problema, tinc la Niner Jet9RDO, amb el quadre nou, per anar fent i quan m’ha fallat la Niner he sortit amb la Felt DD30, la FatBike no es adient per l’estiu, es molt lenta, però surto igual.

He sortit que passaven uns minuts de les 8 del matí, un pel tard, però m’he embolicat fent coses.

M’he oblidat el Garmin Edge 830 a Osseja, per tan he sortit amb el Garmin Epix 2, el rellotge.

He volgut configurar el potenciòmetre, però resulta que després de 4 mesos estava sense bateria, per tan he sortit sense mesurar potència ni cadència, ara l’estic carregant a casa.

He encarat el polígon Mas Alba, amb tot el transit del mon, però amb les sensacions de la gravel, es super ràpida.

La pujada del Collet de la Fita l’he fet amb moltes ganes i molt bon ritme, m’he plantat al pàrquing de la Fita amb 14 minuts, que es un bon temps i al mirador dels caçadors que faltaven uns segons per fer 20 minuts, perfecte.

Baixada cap als Holandesos i cap a Vallgrassa.

Abans d’arribar a la carretera del Rat Penat he parat a fer la foto, bàsicament a ajustar un pel el canvi de darrera, no m’aguantava bé el 52 dents, li he fet un quart de volta al tensor del cable i llestos.

Al pàrquing de Vallgrassa hi havia 3 cotxes i una tenda de campanya, una parella dormint a dins i ciclistes, habitualment no en trobo, però entre el pàrquing de Vallgrassa i la Plana Novella m’he trobat 4 ciclistes.

Des de la carretera de la Plana Novella cap a Can Grau i pujada per la pista de l’esquerre cap al palau budista.

De cop he començat a escoltar un soroll que ha resultat ser el fre de davant, he parat a veure el que.

No frena la roda, però deu tocar alguna cosa i fa soroll, molt molest per cert, que s’ha anat fent més constant i no ha parat fins arribar a casa, l’ajustaré en una estona, al canviar les manetes vàrem posar líquid de nou i segurament les pinces no estan del tot ajustades.

He anat mirant timings, habitualment aquest circuit el faig tornant per Jafra i a l’alçada de Can Marcer tornant ja, just quan acaba la part de ciment, estic sobre una hora, avui 58 minuts, molt bon temps.

M’ha marcat una hora just al començar a pujar la part final de la pista, la pujada que és un pel més exagerada abans d’arribar al creuament on vas a l’esquerre cap als Holandesos.

1h 3m al mirador dels caçadors.

He tornat per Mas Alba, amb cura perquè hi ha un munt de cotxes, estan construint un munt i hi ha molt de moviment de cotxes, s’ha de vigilar que no et donin un cop perquè no et veuen.

Des de Mas Alba cap a les Casetes d’en Portacreu, Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera i pujada a Santa Bàrbara, per tornar cap a casa pel passeig.

M’han sortit 29,63km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 21,6km/h amb un desnivell de 638 metres positius i negatius de 649 metres, cadència i potència no la tinc, la propera que tindré el potenciòmetre carregat ja ho veure, la temperatura tampoc es real, duc el rellotge al canell, he comprat un adaptador pel manillar que arriba demà, el Edge 830 no el recupero fins a mitjans d’agost. El consum energètic de 986 calories, i poc més puc donar, he anat “cec”.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 29849 m
Total climbing: 699 m
Total descent: -706 m
Download file: 27_07_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix