He trencat un radi al Km 12 i he tornat a la Coma Morera, tot i que la idea inicial era fer el Puigmal, l’he avortat per averia, ja farem.

Aquesta setmana passada he estat fora tota la setmana, res de bici, he fet un dia d’el·líptica al gim i 2 dies d’spinning, per anar mantenint només.

El dissabte passat em va cascar un radi, per falta de temps, vaig dur la roda als de Tàctic a Sitges i el dimecres la va anar a recollir la Yolanda, jo no hi era.

Avui m’ha durat la roda 12Km només.

No tinc clar si era un segon radi o era el mateix que em van muntar. Crec que era el mateix, perquè era més finet, juraria que em van muntar 1.8 d’amplada quan jo duc 2.0 i al forçar el radi a treballar, ha petat de nou.

He sortit de casa que faltaven 5 minuts per tres quarts de vuit del mati, he encarat el llac a Osseja i després cap al càmping per pujar per la pista amunt, per la mateixa ruta que vaig fer l’últim dia, fins el Km9 o vaig a la dreta, deixant la pista principal i a la dreta després del tancat.

Des d’aquí es qüestió d’anar fent sense deixar la pista i en cas de dubte, a l’esquerre.

Et dur a un camp on no hi ha camí, però es veu al final unes roderes, amunt seguint les roderes.

El Garmin m’ha dit aquest matí que estava 14 sobre 100 en capacitat d’entrenar, vermell, que descanses avui i no li he fet cas, però hi ha un parell de pujades molt fortes i curtes que he preferit caminar-les a forçar-me, ja que l’anada fins el Puigmal es molt més dura.

Al arribar al pla on es veu Coma Morera, he escoltat un soroll que no m’ha agradat gaire a darrera, constant, i al parar he vist el radi trencat, per tan he decidit avortar i avall, de tornada.

He seguit fins anar a trobar la carretera que baixa de Coma Morera a Osseja i m’he trobat uns cavalls pasturant, un munt, podien ser uns 20 aproximadament.

He parat a distància per fer-los una foto i que no marxessin, però tot el contrari, s’han apropat encuriosits i sense cap por cap a mi, m’han olorat a mi i a la bici, i fins i tot un d’ells m’ha llepat les cames, suposo que la suor que es salada li ha agradat.

Amb una mà aguantant la bici, perquè no la tiressin a terra i amb l’altre he fet un parell de fotos.

Després de les fotos, els hi he acariciat el morro i les galtes i he marxat avall.

Tan bon punt he marxat, he vist que han tornat allà on eren a pasturar.

Suposo que no tenen por de l’home, perquè el pagès de rigor els hi ha de dur el menjar i estan acostumats.

He fet avall per la carretera fins trobar el creuament de les 2 carreteres, uns metres a l’esquerre i la trialera que baixa fins a Osseja.

El ritme de baixada correcte, però sense passar-me ja que la roda anava de banda a banda, sense tocar el basculant, però si arriba a trencar-se un segon radi, em toca tornar caminant amb la bici a coll.

Un cop a Osseja, a la plaça del poble, m’he apropat a una botiga de bicis que hi ha, no hi havia anat mai, però he pensat que si m’han de reparar la roda, perquè no tinc eines per fer-ho jo, millor algú del poble que de fora.

M’ha dit que no tenia radis per la meva bici i m’ha aconsellat anar a la segona opció que tenia al cap, que era anar a SkiBike a Llívia, m’ha dit que ells segur que en tindrien.

Després de la dutxa de rigor, he tret la roda i anat fins a SkiBike a Llívia, tenen radis de 2.0 i de 285 en comptes de 283, no tinc problema, em serveix igual, els hi he deixat la roda.

Demà dilluns no treballen, dimarts al vespre aniré a recollir-la i espero que no tingui més mals de cap amb ella, sortiré el dimarts al matí amb la FatBike curt i el dimecres a veure que tal es comporta.

En total m’han sortit 28,04km, la meitat baixada, es a dir els 1006 metres de desnivell positiu son en la meitat de la ruta, els de baixada no em surten correctes, em diu 350 metres i no es possible. La cadència mitja de 70rpm, la potència mitja de 170W, la màxima de 712W, el pols no hi ha hagut manera de pujar-lo, m’ha costat molt, suposo que el cost no ha descansat com calia. Em diu que de mitja 133 ppm que és el meu 74% i de màxima 168 ppm que és el meu 93%, el consum energètic de 1723 calories, la temperatura magnífica, mitja de 17,2 graus amb mínima de 15 i màxima de 24 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28666 m
Total climbing: 1150 m
Total descent: -438 m
Download file: 16_07_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix