Ahir al vespre vàrem anar a la festa major de les Cases Noves, a veure el correfoc després de sopar i ens hi vàrem estar fins que van plegar, entre una cosa i l’altre em ficava al llit a les 3 del matí, amb alguna cervesa de més.

Aquest matí no ha sortit ningú, vaig preguntar al grup, però entre un all i una ceba, he sortit sol, però sense pressa a la sortida.

Eren tres quarts de nou del matí, tard per la calor, però he dormit poc i malament, així que la hora ha estat bé.

Em venia de gust fer la baixada de Santa Susana que amb el quadre nou de la Jet encara no l’he feta, així que he encarat el polígon Mas Alba per pujar el Collet de la Fita i anar a buscar la baixada després dels Holandesos a l’esquerre, per la Casa Nova fins a la pista que et puja a Jafra.

La pujada a Jafra per la trialera del revolt, com sempre.

Baixada pel corriol de darrera cap a la pista que et puja als Masets de Dalt i després del pi gros a l’esquerre pujada per la trialera de rigor cap a la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

M’he trobat una colla de ciclistes baixant la trialera que jo pujava, tot bé menys un despistat que li he hagut de cridar, no mirava endavant i no ens hem picat de pels, però he hagut de fer peu.

Sort que era a la part de baix que es més planera.

Des de la pista a dalt cap a Quatre Camins i pujada pel GR5 “tornillo” cap a Can Grau.

L’Odio i m’encanta a la vegada de pujada aquest tros, es dur, tècnic, explosiu, dels que quan estàs pedalant penses “que nassos faig aquí”, però que quan has superat l’esglaó de rigor sense fer peu penses “mola, va un més” i així fins a dalt.

Un cop a Can Grau, pujada per la trialera de darrera cap a la pista que va cap a Olesa de Bonesvalls i a l’esquerre, després de la cadena cap a Santa Susana.

He parat un moment abans de començar a baixar, m’ha donat la sensació que l’amortidor de darrera no tenia el SAG com havia, però no, estava tot bé.

He aprofitat per fer la foto i avall.

Està més trencat que la última vegada que la vàrem baixar, però segueix sent super “disfrutona”, m’encanta.

Des de baix, ja a sota de la masia, he anat amunt i a l’esquerre, on hi ha un tancat elèctric per anar a buscar el corriol que va per la riera.

La part del tancat elèctric, caminant, per respecte, no pas perquè no es pugui pedalar. Si hi ha una persona que ho ha protegit i demana de no passar-hi amb bicicleta, per respecte, caminant i llestos, son pocs metres.

A baix a la riera m’he trobat una tortuga, la segona del dia, la primera començant a pujar el “tornillo”.

He parat, igual que amb la primera i amb cura la he apartat del mig del corriol, per evitar que li puguin fer mal si no la veuen, he fet el mateix al “tornillo” pujant, però m’ha fet gracia trobar-me 2 tortugues el mateix dia.

Ja a la pista de tornada cap a la carretera d’Olivella i a la carretera he anat com de tornada cap a Sant Pere de Ribes uns metres per entrar de nou a l’esquerre i pujar per la trialera que et deixa a dalt de tot i empalma la pista que et dur al cementiri d’Olivella.

Al costat del cementiri la trialera del “lavacoches” i he parat perquè he escoltat un soroll estrany, que ha resultat ser un radi de la roda de darrera trencat.

L’he retorçat al radi del costat perquè no molestés mentre rodava i llestos, cap a casa.

Pista a la dreta fins empalmar la que baixa a Mas Milà i a l’esquerre pel corriol que puja a Can Pere de la Plana.

Baixada cap a Can Lloses per la granja escola i tornada pel corriol de sempre que agafo des de la riera i et deixa a la pista que et dur cap a Sitges.

A les Casetes d’en Portacreu a la dreta, cap a Les Torres, Vallpineda, Can Brugera i pujada a Santa Bàrbara per tornar cap a casa per l’avinguda Sofia i el passeig.

He desmuntat la roda i l’he dut al Tactic, no tinc temps aquesta setmana d’arreglar-la jo, així que l’he dut a que la reparin ells.

M’han sortit 39,57km que he fet amb 2h 38m a una mitja de 15km/h amb un desnivell de 830 metres positius i negatius de 785 metres, cadència mitja de 71 rpm, potència mitja de 186W, màxima de 738W, mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 78% i m’ha donat de màxima 180 ppm que es el meu 100%. No he arribat mai a 180 ppm, avui si, crec que pujant el “tornillo”. Consum energètic de 2005 calories i una calorada terrible, mitja de 31 graus, mínima de 27 i màxima de 37 graus, massa.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 40162 m
Total climbing: 949 m
Total descent: -872 m
Download file: 08_07_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix