Aquest matí he sortit sense rumb fix, fa 3 dies que no he sortit a fer esport oficialment, caminar no ho considero esport, si més no per ara. Bàsicament he anat improvisant la ruta, sense rumb fix.

He anat a buscar Santa Bàrbara, per baixar i pujar per darrera per tornar a baixar fins a Can Bruguera després Vallpineda, Les Torres i cap a les Casetes d’en Portacreu.

He pujat cap a Sant Pere de Ribes i pel bosquet que hi ha al costat del pont de la C15, trobant corriols per acabar al que corre per la riera i que acaba a la pista que va cap a Can Lloses, agafant-la en sentit contrari, cap a Sitges per agafar el corriol que hi ha a l’esquerre i que et deixa sota la granja escola de Can Pere de la Plana.

Pujada a la granja escola i un cop a Can Pere de la Plana, el corriol que et deixa a la pista que va a l’esquerre cap a Mas Milà i he anat a la dreta, a buscar la pista que puja a Quatre Camins des de Olivella.

A Quatre Camins, a la dreta cap a Can Pere de la Plana per baixar per la trialera de l’esquerre cap als Masets de Dalt, pista cap a la Fassina i a l’esquerre pel corriol que puja a Jafra, ja de tornada, per la trialera del revol on he fet un petit vídeo i una foto i de tornada pujant pel corriol de la Casa Nova, sota els Holandesos.

L’entrada a la Casa Nova l’han aplanat, estan arreglant la casa i han tallar arbres i passat alguna màquina per deixar l’estrada plana del tot, ampla que hi entren 2 cotxes sense problemes, llàstima.

Tornada pels Holandesos, mirador dels caçadors, pàrquing de la Fita, trialera del revolt i al polígon Mas Alba i cap a casa.

M’han sortit 30,12km que he fet amb 1h 48m a una mitja de 16,7km/h amb un desnivell positiu de 680 metres i negatiu de 663 metres, cadència de 75 rpm de mitja, 203W de potència mitja, 956W de màxima, 1481 calories de consum mig, 22 graus de temperatura mitja, mínima de 19 i màxima de 28, fa calor i no puc dir res del pols cardíac perquè es la segona sortida que el Wahoo TICKR em falla i em dona la meitat o menys del pols que tinc, he comprat una cinta nova al arribar a casa, em duren 3 o 4 anys habitualment, no es la primera que em falla, però em marca millor que la Garmin que no m’agrada gens.

Aquí us deixo el trac d’avui

Total distance: 30476 m
Total climbing: 742 m
Total descent: -693 m
Download file: 27_06_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix