Aquesta setmana he fet poca bici, per dir que no l’he tocada des de divendres de la setmana passada, avui he sortit amb ganes de fer el Tornillo de pujada.

He sortit de casa que faltaven un parell de minuts per les 7 del matĂ­, encarant el polĂ­gon Mas Alba i Collet de la Fita amunt.

Calor i xafogor, es massa com es nota el ritme quan vas bé de temperatura o quan vas per sobre del que toca.

Al pàrquing de la Fita amb un temps de “merda” tot s’ha de dir, he anat cap al mirador dels caçadors i baixada cap als Holandesos i cap a la Casa Nova, baixadeta pel corriol fins el creuament de La Fassina i amunt cap a Jafra, per la trialera del revolt, es clar.

Baixada pel corriol que surt del pĂ rquing de Jafra avall cap a la pista de la Fassina a Quatre Camins.

He seguit recte, no he pujat als Masets, per anar a buscar l’inici de la trialera de pujada de rigor.

Un cop al cim, pista cap a Quatre Camins i Tornillo de pujada.

He trobat totes les teranyines que poden haver-hi al parc natural del Garraf, i amb la majoria d’elles m’he endut també els seus habitants, aranyetes incloses.

Ja de pujada per la trialera però al Tornillo ha estat una passada.

També he trobat un parell de “bosses” negres que eren mosquits petitons, qüestió de tancar la boca perquè no entrin, no respirar mentre els passes i llestos, després el resultat es que es queden tots enganxats al cos, fins que passes per la dutxa.

Podriem dir Raül 1 i mosquits 0 🙂

El Tornillo de pujada m’agrada molt, però es dur de nassos, explosiu i tècnic per no fer peu, tot i que a l’esglaó d’entrada n’he fet, he hagut de passar el segon esglaó a peu, res, un metre i mig, però tot i haver-ho repetit, no me’n he sortit, per poc, però no he pogut.

Un cop a Can Grau, baixada per carretera fins a la Plana Novella i després cap a Vallgrassa per pista.

M’he trobat un ciclista amb una gravel que havia punxat, li he dit si li calia ajuda, m’ha dit que no, he seguit amunt.

He anat fins al pàrquing de Vallgrassa per pista i tornada per pista, per agafar la trialera de baixada cap a Can Planes, per agafar la tornada de rigor de Can Lluçà cap a Sitges, mirador dels caçadors, pàrquing de la Fita, la trialera del revolt de baixada, Caprabo i cap a casa.

En total m’han sortit 33,57km que he fet amb 1h 56m a una mitja de 17,3km/h amb un desnivell positiu de 742 metres i negatiu de 755 metres, la cadència mitja de 75 rpm, la potència mitja de 202W, la màxima de 766W, no puc dir res del pols cardíac perquè el Wahoo de pit em va fallar l’últim dia i avui també m’ha fallat, em dona molt menys pols del que duc, tot i que la bateria diu que està bé, crec que s’ha fet malbé, li dono una oportunitat més o el “cardo a la bassa”. El consum energètic de 1587 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 33863 m
Total climbing: 779 m
Total descent: -796 m
Download file: 22_06_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botĂł de sota de la grĂ fica que diu “descargar” amb el botĂł dret del ratolĂ­ i “guardar link como”, et donarĂ  l’opciĂł de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquĂ­.

Digues si t'ha agradat

Comparteix