Ahir vaig comprar un SRAM X01 Eagle AXS a una gent que vaig trobar via Wallapop, però que els hi he comprat directament a la seva web, es diuen Pedal Moto, estan a Granada.

Bàsicament el desviador de darrera i el comandament del manillar, la resta ja ho tenia muntat, era qüestió de treure el cable del quadre nou, i muntar un inal.làmbric de SRAM.

La veritat es que tenia un preu molt bo, i no era un GX, era un X01 amb el comandament de manillar Rocker, que es el nou, es un model del 2023.

Res, avui m’ha arribat al migdia i a la tarda l’he actualitzar, sincronitzat i muntat a la Niner Jet9RDO, he sortit a fer un vol amb la bici per veure que tal anava.

La primera sensació es molt bona, tot i que he hagut de parar 200 metres després de sortir de casa i he invertit els botons del canvi del manillar, el botó de dalt per pujar al plat gran i el botó petit per baixar al pinyó petit.

Funciona molt bé, es molt ràpid, precís i et permet canviar en el moment que no tens clar sabent que aplicarà la pressió adient perquè faci el canvi i no es quedi a mitges, m’ha agradat molt, es una bona inversió crec.

També he sincronitzat el AXS amb el Garmin 830, bàsicament per saber l’estat de la bateria i evitar-me ensurts quan et quedes sense bateria, no hi ha manera de fer res, entra al segon pinyó i arriba a casa com puguis.

He encarat el polígon Mas Alba, pujat el Collet de la Fita i baixat cap als Holandesos per entrar a l’esquerre cap a la Casa Nova i seguir baixant fins agafar la pista que puja a Jafra.

Trialera del revolt i baixada cap a la pista que puja cap als Massets de Dalt per la pista de darrera de Jafra, la que surt del pàrquing.

Des dels Massets de Dalt, pujada per la trialera de rigor i un cop a dalt, a l’esquerre per tornar a baixar per una trialera que hi ha molt divertida fins a la mateixa base, el mateix inici de la trialera que he fet de pujada.

Després he anat a buscar la riera per anar cap a la Cova Negra.

M’he trobat un munt d’arbres, dels que es van cremar l’any passat, que estan morts, caiguts en mig del corriol. He hagut de caminar per poder passar-los.

Baixada cap a la Cova Negra i per la riera cap a darrera de Can Lloses, per tornar cap a Sitges pel corriol que fem últimament i des de les Casetes d’en Portacreu cap a Vallpineda passant per Les Torres i pujada a Santa Bàrbara per Can Brugera, baixada cap al passeig i cap a casa.

M’han sortit 23,59km que he fet amb 1h 22m a una mitja de 17,2km/h amb un desnivell positiu de 534 metres i negatiu de 493 metres, cadència mitja de 74 rpm, potència mitja de 205W, màxima de 747W, mitja cardíaca de 140 ppm que és el meu 81% i màxima de 168 ppm que és el meu 97%, consum energètic de 1134 calories i em diu que 4.2 sobre 5 de treball aeròbic i 3 sobre 5 d’anaeròbic, que haig d’esperar 3 dies per recuperar-me al 100%.

Demà descanso, però el divendres tinc festa de la feina, miraré de fer alguna sortida més interessant amb la bici 😉

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 23959 m
Total climbing: 606 m
Total descent: -523 m
Download file: 14_06_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix