Quadre nou el divendres passat, el diumenge quan vaig sortir em vaig adonar que el canvi anava lent, i el Fer quan va acabar d’ajustar-lo va fer un comentari: va muy duro este cable.

Entenc que l’error va ser meu, vaig muntar un cable i funda de la gent de Jagwire que em va donar el Fer nou, de BikeIT, però em va donar també un cable de la mateixa gent que no era del mateix model, era un pel daurat. Per no fer servir els nous de la caixa, vaig fer servir el que em va donar i aquí el problema, que devia ser d’un model diferent, un pel més ample, per tan, pujava bé, però no baixava bé, anava lent.

El dilluns al vespre em va dur els cables que venien a la caixa que vaig muntar la funda, ahir no vaig poder, però aquest matí d’hora he canviat cable i he sortit a provar la bici, una cosa curta, res llarg.

He pujat a Santa Bàrbara per l’Avinguda Sofia i he marxat a l’esquerre com cap a la Plana Est pels corriols que hi ha seguint els cables d’alta tensió, he baixat i pujar per les trialeres que et duen a les vinyes de Can Bruguera i he tornat a baixar per anar a Can Bruguera, Vallpineda, les Torres i a les Casetes d’en Portacreu cap a Sant Pere de Ribes i per la riera cap al camp de vol.

Allà he anat a buscar els corriols que hi ha a la part de sobre de la riera i que baixen a Rocamar pel tallafoc de la línia elèctrica, hi ha un parell d’esglaons que no havia pogut baixar mai, avui m’hi he tirat i els he baixat. Diguem que és el segon cop que hi passo 😉

Des d’aquí pel passeig cap a casa i llestos, el canvi funciona com ha d’anar, bé, fa la seva feina.

M’han sortit 13,73km que he fet amb 43m a una mitja de 19km/h amb un desnivell de 170 metres positius i 162 de negatius, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 193W, màxima de 650W, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i màxima de 155 ppm que és el meu 90%, consum energètic de 569 calories, poca cosa més avui, només per veure que la bici estigui llesta per fer Pedals de Foc el cap de setmana.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 13827 m
Total climbing: 186 m
Total descent: -188 m
Download file: 31_05_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix